Tragická smrt hvězdy reality show. Gilbey zemřel při nehodě na pracovišti, bylo mu 40 let

Ve věku 40 let náhle zemřela hvězda reality show Gogglebox a Celebrity Big Brother George Gilbey. Příčinou smrti měl být pád z výšky, ke kterému došlo na pracovišti, informoval britský deník The Standard.

„Ve středu ráno jsme dostali zprávu o incidentu na Campfield Road v Shoebury, při kterém muž, který pracoval ve výšce, upadl a utrpěl zranění. Na místě byla záchranná služba, včetně letecké. Muž bohužel na místě zemřel,“ citoval deník The Standard mluvčího essexské policie.

ČTĚTE TAKÉ: Razie u slavného rappera. Agenti mu zdevastovali dům, čelí podezření ze sexuálního deliktu

Gilbey se stal známým zejména díky účasti v reality show Gogglebox, kde účinkoval společně se svou matkou Lindou a nevlastním otcem Peterem. Tento televizní formát je založen na tom, že skupina lidí sleduje a komentuje televizní pořady z pohodlí svých domovů. Gilbey se stal jedním z nejoblíbenějších účastníků díky svému komediálnímu talentu.

Před svou účastí v Gogglebox pracoval Gilbey jako elektromontér. Jeho spontánní a charismatická povaha ho však brzy katapultovala do světa reality show. Objevil se například v Celebrity Big Brother, kde se dostal až do finále, uvedl deník The Mirror.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Pyszková prozradila recept na výhru v Miss World. A teď si dám svíčkovou, řekla po příletu

Tagy:
nehoda smrt Big Brother úmrtí reality show kultura televize George Gilbey Gogglebox