Všechno způsobila nová řada ostrých nožů. Nesvačilová vysvětlila detaily zranění Kolečka

Kdybych neměla novou řadu značkových profesionálních nožů, nedobabralo by se to do toho, co se stalo. Tak herečka Denisa Nesvačilová komentovala zranění svého expřítele scenáristy Petra Kolečka. V rozhovoru pro časopis Exkluziv mimo jiné popsala, jak se po rozchodu cítí a co novomanželům – Kolečkovi a modelce Anetě Vignerové – přeje.

„Nikdo nikoho nenapadl, což je patrné i z Petrova vyjádření do médií. Stala se nešťastná náhoda, kterou bych nerada víc rozpitvávala,“ uvedla Nesvačilová v rozhovoru, na který odkazuje web Super.cz. Následně ale přišla s bližším vysvětlením. „Kdybych neměla novou řadu značkových profesionálních nožů, která je extrémně ostrá, nedobabralo by se to do toho, co se stalo. Neskončilo by to ani škrábnutím. Tohle bohužel skončilo naříznutou šlachou,“ vysvětlovala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nesvačilová prolomila mlčení ke Kolečkovi: Zrušil náš výlet do Athén, den nato se oženil

Po náhlém rozchodu se scenáristou, který si vzal za manželku matku svého syna Jiříka, nyní promluvila i o tom, co novomanželům přeje. „Když si to vybrali a ublížili tolika lidem kolem sebe – jelikož to nejsem pouze já, ale například i Petrovy děti – tak jim přeji hodně lásky, tolerance a štěstí,“ sdělila.

Právě s dětmi svého expřítele si velice rozuměla. „K ničemu z devíti měsíců, co jsem byla ve vztahu, se nevyjadřuji. Mám k tomu i osobní důvody, například Petrovy děti, se kterými mám opravdu moc hezký vztah,“ uvedla. Scenárista má kromě Jiříka další dva potomky. Rozpad vztahu byl pro herečku nečekaný a bolestivý, fanoušci jí nyní velmi podporují.

„Od konce března, kdy se objevily ty nejhorší zprávy, mi za dva dny přišlo osmnáct a půl tisíce zpráv. Z toho byly asi jen čtyři negativní,“ prozradila herečka, která si vřelých vzkazů váží.

Utajená svatba Kolečka a Vignerové proběhla v březnu. A to jen pár dní poté, co se Kolečko po boku Nesvačilové objevil na galavečeru k udílení Českých lvů, kde vypadali velmi spokojeně. Nakonec se však scenárista rozhodl, možná právě s ohledem na rodinu a syna Jiříka, oženit s Vignerovou.

Tagy: