Sledujte ZÁZNAM 360°: Proč nosí děti ve školách roušky? Tvrdý střet Landy a Vojtěcha

Daniel Landa a Adama Vojtěch

360° 7.9.2021

Proč nosí děti ve školách roušky a musí podstupovat testy? Na téma protikoronavirových opatření budou ostře debatovat jejich odpůrce, zpěvák Daniel Landa, a ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). V dalších částech pořadu 360° dojde i na téma migrace se dvěma českými europoslanci a hokejový trenér Alois Hadamczik zavzpomíná na 10 let starou tragédii v Jaroslavli. Sledujte ve 20:15 úterní vysílání CNN Prima NEWS.

„Proč nemůžeme žit v zemích, kde tento fašismus nepodporují? Šlo kolem mě 40 zdravých dětí s respirátory, má tohle logiku? Je v pořádku, že vládní představitelé vědí, že konají protiprávní kroky? To mi přijde strašné, taková buzerace,“ řekl Daniel Landa na začátku června v pořadu K věci.

Svůj nesouhlas si bude moct vyříkat s tím nejpovolanějším. Ve druhé hodině pořadu 360° na CNN Prima NEWS se střetne s ministrem zdravotnictví Adamem Vojtěchem (za ANO). Ostrý duel startuje ve 21:20.

Také první hodina nabídne dvě důležitá témata pro českou společnost. K otázce migrace a bezpečnosti Evropy se vyjádří europoslanci Mikuláš Peksa (Piráti) a Jan Zahradil (ODS). Po půl deváté pak moderátorka Pavlína Wolfová zavzpomíná s jedním z nejlepších českých hokejových trenérů Aloisem Hadamczikem na 10 let starý pád letadla hokejistů z ruské Jaroslavli, při kterém zemřeli také Češi Jan Marek, Josef Vašíček a Karel Rachůnek. Pořad 360° začíná už ve 20:15.

Tagy: