Sledujte ŽIVĚ HLAVNÍ ZPRÁVY: Jsou pro Čechy změny v opatřeních dostatečně srozumitelné?

Kaufland Teplice

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Úderem půlnoci končí pátý nejpřísnější stupeň opatření proti šíření nákazy. Nejen o tom poskytneme informace v Hlavních zprávách od 18:55.

Úderem půlnoci končí pátý – nejpřísnější – stupeň opatření proti šíření nákazy. Celá země se přepne do mírnějšího čtvrtého stupně. Vědí lidé, co se od zítra mění a jsou pro ně opatření dostatečně srozumitelná? Více informací v dnešních Hlavních zprávách. Začínají v 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další nedělní program na CNN Prima NEWS:

Tatra kolem světa 2 (8) od 20:15

Posádka týmu TKS2 se obměnila a s novými cestovateli přichází i nové zážitky. Jedním takovým je například koupel v radioaktivním bazénku, nebo zpověď íránské režisérky, která se týmu na kameru svěřila se skutečnostmi, jak to v íránském filmovém průmyslu chodí. Během expedic se stává i neočekávané a neplánované a přesně tahle skutečnost zasáhla na více než den a půl výpravu Tatra kolem světa 2. Co vše se může stát, když se sejde z původního plánu cesty a jak nepříjemné může být zapadnutí na solné pláni, kdy se není kam schovat a teploty dosahují vysokých čísel? Nebo to vše byla jen fata morgána? To vše a mnohem více se dozvíte v následujících minutách dokumentárního seriálu Tatra kolem světa 2. „Pojeď v tom s námi!“

KB Interview od 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: