Sledujte ZÁZNAM Hlavních zpráv: Odborník na téma koronaviru a olympiády v Tokiu

Olympiáda v Tokiu bude jiná. Bez diváků, se strachem z nákazy.

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Čeští sportovci odjeli na olympiádu do Tokia. ale nejde o velmi nebezpečný krok, když i naočkovaný sportovec dostal covid? Nejen o tom s rektorem Univerzity Karlovy Tomášem Zimou v Hlavních zprávách od 18:55.

Pouhé čtyři dny před vypuknutím o rok odložených olympijských her zažívá těžké chvíle volejbalista Ondřej Perušič. I přes to, že absolvoval očkování a při odletu z Česka měl negativní test, se u něj prokázal COVID-19. Namísto olympijského startu, ho tak čeká 10 dní v izolaci. Je bezpečné, aby se do Tokia vydali další sportovci? A není předčasné přestat lidem hradit preventivní testy? Na to se zeptáme dnešního hosta, rektora Univerzity Karlovy Tomáše Zimy. Nejen o tom v Hlavních zprávách od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další pondělní program na CNN Prima NEWS:

Questovy divy světa od 20:15

Hvězdný moderátor CNN Richard Quest vám představí nejvýznamnější velkoměsta světa. S pomocí místních obyvatel se snaží proniknout do duše měst a odhalit všechny jejich divy.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

360° Soukromí politiků od 21:20

Letní speciál pořadu 360°, který nabídne pohled na politiku s nadhledem. Co dělají politici v soukromí? A jak se připravují na volby?

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: