Slovensko: Pátrání po mladíkovi skončilo tragicky. I s autem skončil v řece

Slovenská policie oznámila tragický konec pátrání po 26letém muži z obce Velké Rovné. Mladík zmizel poté, co odešel z vánočního večírku. S pátráním pomáhali i jeho kolegové. Právě oni údajně našli stopy od pneumatik, které směřovaly rovnou do řeky.

Jozefovo mrtvé tělo vytáhli hasiči ve středu z vody. „Pohřešovaný muž byl vypátrán, bohužel bez známek života,“ potvrdila pro TV JOJ policejní mluvčí Gabriela Kremeňová. Kolegové, kteří se s ním bavili na vánočním večírku v Žilině, do poslední chvíle věřili, že se jejich kamarád objeví.

ČTĚTE TAKÉ: Hrozivá srážka tramvají v Praze: Jeden člověk utrpěl zranění, havárie zkomplikovala dopravu

Po svém kamarádovi pátrali už o víkendu a byli to právě oni, kdo přivedl policii na stopu. Tehdy se naděje, že je Jozef živý a zdravý, začala rozplývat. Stopy pneumatik vedoucí do vody nevěstily nic dobrého. Policejní potápěči auto odpoledne našli a večer ho jeřábem vytáhli na břeh.

„Jeho auto našli v pondělí 18. prosince v Kotešově v okrese Bytča v Hričovském kanálu. Po lokalizaci vozidla potápěči pohotovostního policejního útvaru KR PZ v Žilině bylo vytáhnuto ven. Uvnitř se nenacházela žádná osoba,“ uvedla mluvčí. Tělo nezvěstného Jozefa bez známek života vytáhli policisté z vody nedaleko Mikšové.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zázrak na ulici. Žena s dítětem v kočárku přežily hrozivou nehodu, incident zachytila kamera

Tagy: