Smrt čtyřčlenné rodiny v Michalovcích je stále obestřená tajemstvím. Bratr zesnulé promluvil

Od rodinné tragédie na Slovensku uběhlo už pět měsíců. Stanislav, jeho manželka Erika, a jejich děti Zuzka a Martin byli nalezeni bez známek života v panelákovém bytě ve východoslovenských Michalovcích, spekuluje se o trojnásobné vraždě a sebevraždě. Pozůstalí se ale od policie doteď nedozvěděli, co se vlastně stalo. Bratr zesnulé Eriky deníku Nový Čas sdělil, že nikoho stále neinformovala o jakémkoliv posunu v případu.

Od druhé poloviny ledna vyšetřují slovenští kriminalisté případ mrtvé čtyřčlenné rodiny. Stále však nebyl uzavřen, příbuzní zesnulé rodiny se od policie doposud nedozvěděli ani přesnou příčinu úmrtí. Pozůstalí se marně snaží zjistit detaily osudného dne, kdy jejich milovaní přišli o život.

ČTĚTE TAKÉ: Seriálového herce hledali čtyři měsíce, našli ho v kufru zakopaném pod betonovou zemí

Bratr zesnulé Eriky tvrdí, že se od policie nic nedozvěděl ani po pěti měsících od strašlivé tragédie. „O vyšetřování nevím nic nového. Telefonicky to se mnou vyšetřovatel nechtěl řešit a na osobní setkání v poslední době nebyl čas. A to především kvůli velké vzdálenosti. Případ řeší košická kriminálka a já jsem ze Svidníka,“ řekl bratr Emil pro Nový Čas.

„Vyšetřování rodinné tragédie stále intenzivně probíhá. Ihned při zahájení vyšetřování byli přizváni znalci z různých oborů, kteří stále vypracovávají znalecké posudky. Toto znalecké posuzování, vzhledem k závažnosti případu a množství zkoumaných stop, není k dnešnímu dni stále ukončené. Jen co to situace umožní, budeme veřejnost o zjištěných skutečnostech informovat,“ uvedla mluvčí policie Lenka Ivanová.

Pochovali je odděleně

Rodinu, která žila v třípokojovém bytě, pochovali odděleně. Otec Stanislav leží v rodných Michalovcích, jeho manželka Erika s dětmi Zuzkou a Martinem v obci Ladomírová. Z ní Erika pocházela, její rodiče v této obci stále žijí.

Hlavním podezřelým v případu je Stanislav. Spekuluje se o trojnásobné vraždě a sebevraždě, jejichž příčinou byly dluhy a žárlivost. Ani jeden z motivů se však doposud oficiálně nepotvrdil.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Hrůza na Českolipsku: Seniorka rozčtvrtila manžela. Tělo spálila, kosti drtila lopatou

Tagy: