Válka o dědictví se změnila v boj o Delonův život. Soud musel zasáhnout do sporu o péči

Alain Delon na tom není zdravotně dobře.

Situace kolem nemocného Alaina Delona se vyostřuje

Situace kolem vážně nemocného Alana Delona se dále vyostřuje. Do sporu dětí proto zasáhla prokuratura a nařídila jeho lékařské vyšetření. Děti 88letého herce se vzájemně osočují z toho, kdo usiluje o jeho život. Sám herec už se k situaci nevyjadřuje.

Sourozenci válčí o dědictví všem na očích a začíná jít o hercovo zdraví. O poslední dějství se postaral advokát Alaina Delona a jeho děti. „Anthony a Alain-Fabien riskují, že pan Alain Delon předčasně zemře. Ukončili totiž jeho léčbu i lékařský dohled, a to ze zcela neopodstatněných důvodů,“ uvedl advokát herce Christophe Ayela.

ČTĚTE TAKÉ: Pikantní rošáda ve francouzské vládě: Šéfem diplomacie se stal bývalý partner premiéra

Podal proto na Delonovy syny stížnost, herec je podle něj v nebezpečí. Žádá, aby Alaina Delona přijel vyšetřit lékař, který o něj pečuje ve Švýcarsku. „Je to až šílené. Anthony Delon se rozhodl léčit nemoc svého otce ovocnými a zeleninovými šťávami,“ uvedl advokát legendárního francouzského herce.

Prokuratura proto nařídila vyšetření jím určeným lékařem. Na stranu Delonovy dcery Anouchky, která stojí názorově proti bratrům, se přidala i bývalá hercova společnice Hiromi Rolinová, kterou děti v létě daly k soudu a z Delonova domu ji vyhnaly. „S léčbou přestali v srpnu, takže Alainův život je v nebezpečí. Nebojím se to říct. Hrozí, že zemře,“ uvedla Rolinová.

Nejstarší syn Anthony naopak tvrdí, že právě léčba ve Švýcarsku jeho otce zabíjí. Na jejím ukončení se prý sourozenci dohodli společně. „Kdyby nám (Rolinová) řekla o otcově vážném stavu včas, kdyby byla transparentní, tak bychom to řešili dříve a on by tolik netrpěl,“ sdělil Anthony Delon.

„Otci není dobře, je mu špatně. Špatně z toho, že je jeho soukromý život takto vytahován na světlo, na oči všem,“ dodala hercova dcera Anouchka. Všichni tři potomci teď pro svého otce žádají soudní dohled.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Emotivní zpověď moderátorky CNN: Přímo ve vysílání řekla, že má rakovinu prsu ve 3. stadiu

Tagy: