Kvízová soutěž

Soutěž s Prima Českem o vstupenky do Planety zábavy v Brně

Léto je tady a kam se během něj vydat? Na Planetě zábavy v Brně najdete s jedinou vstupenkou stovky atrakcí a dobrodružství na celý den. Nechybí venkovní lunapark plný atrakcí s neomezenými vstupy zdarma. Dále jedinečný park uvnitř pavilonu, kde si zatančíte s vílami, objevíte dinosaury i podmořský svět. Na dětské stezce návštěvníky čeká plnění veselých úkolů. V ceně vstupenky je i výstava kosmonautiky Space Mission se spoustou exponátů, které poznaly skutečný vesmír. A vy to všechno můžete zažít! Soutěžíme totiž o 10 vstupenek do Planety zábavy v Brně. Pět z vás získá dva lístky, každý v hodnotě 390 Kč. Šanci mají ti, kteří správně zodpoví soutěžní otázku.

Sdílejte soutěž Facebook X.com

Soutěž byla ukončena. Vítězům gratulujeme!

Výherci jsou: Ondřej Jinoch, Nikol Kadlecová, Gabriela Lehmann, Veronika Axmannová, Andrea Rechová.

O co jsme hráli?

  1. Dvě vstupenky do Planety zábavy v Brně, každá v hodnotě 390 Kč
  2. Dvě vstupenky do Planety zábavy v Brně, každá v hodnotě 390 Kč
  3. Dvě vstupenky do Planety zábavy v Brně, každá v hodnotě 390 Kč
  4. Dvě vstupenky do Planety zábavy v Brně, každá v hodnotě 390 Kč
  5. Dvě vstupenky do Planety zábavy v Brně, každá v hodnotě 390 Kč

Žádáme vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDE. SOUTĚŽ BUDE VYHLÁŠENA NA TÉTO STRÁNCE.

"Odesláním odpovědi a vyplněním údajů souhlasím se zasíláním novinek (e-mailem) o pořadech, akcích, produktech a službách televize Prima a jejich smluvních partnerů včetně obchodních sdělení partnerů týkajících se dané kampaně. Neuniknou mi tak ty nejsledovanější videa nebo populární články – a když mě to přestane bavit, jednoduše zasílání těchto aktualit zruším."