Láska přes seznamku skončila tragicky. Policie našla 19letou dívku ubodanou

Nešťastný osud potkal devatenáctiletou Ashley Wadsworthovou. Ta se za svou láskou, kterou poznala díky internetové seznamce, vydala z Kanady až do Velké Británie. Zanedlouho poté ji však policisté našli mrtvou. Z vraždy je podezřelý její nový přítel, informuje britský web BBC.

Devatenáctiletou Ashley Wadsworthovou, která pocházela z Vernonu v Britské Kolumbii v Kanadě, policisté prohlásili za mrtvou minulý týden v úterý. Její tělo našli v domě v hrabství v Essexu, informuje web BBC.

Z vraždy policie podezřívá třiadvacetiletého Jacka Seppleho. S ním se Wadsworthová seznámila prostřednictvím internetové seznamky. Za svou láskou se měla vydat už v listopadu minulého roku.

Domů se měla vrátit krátce před smrtí

Podle jejích přátel se Jack Sepple jevil jako slušný kluk, do kterého byla Ashley Wadsworthová po uši zamilovaná. Později však údajně změnila názor a měla si koupit letenku zpět domů – do Kanady. Domů se měla vrátit ve čtvrtek, tedy dva dny poté, co byla nalezena mrtvá.

Jestli se dívka snažila utéct před svou láskou, nyní policie vyšetřuje. Rodina požádala o repatriaci. Převoz ostatků je ale dost nákladný. Na pomoc rodině proto byla založena sbírka.

Od soboty jí lidé darovali přibližně 20 tisíc kanadských dolarů, tedy přes 335 tisíc korun. Cílová částka, která rodině umožní převoz ostatků, je asi 837 tisíc. „Ashley byla vzácnou součástí rodiny Wadsworthových. Její spontánní a vtipná osobnost spolu s nezapomenutelným smíchem přinášely lidem kolem ní tolik radosti,“ uvedla v prohlášení u sbírky přítelkyně rodiny.

Tagy: