Procházka dostal tvrdé K.O. Českého samuraje po drtivém kopu podpírali rozhodčí

Jiří Procházka byl po tvrdém knockoutu viditelně otřesen

Procházka promluvil o pocitu z Pereiry tváři v tvář

Jiří Procházka prohrál titulovou bitvu UFC v Las Vegas. Brazilec Pereira mu už na konci prvního kola uštědřil tvrdý hák. Hned na začátku druhého kola přidal drtivý kop na hlavu, ze kterého se už český samuraj nevzpamatoval a rozhodčí zápas ukončil. Procházka tak prohrál s Pereirou i druhé vzájemné měření sil.

Dokonalá bouře. Tak nazval tým Jiřího Procházky přípravu na narychlo přijatou odvetu s Alexem Pereirou. Právě brazilský tvrďák byl zatím jediným zápasníkem, který dokázal českého samuraje pod slavnou značkou UFC porazit. A v neděli ráno se mu to podařilo i podruhé.

ČTĚTE TAKÉ: Změnil se, je sebejistější. Možná až moc, říká Procházka o Pereirovi před bouří ve Vegas

Zápas se zlomil na konci vyrovnaného prvního kola, kdy Procházka při pokusu o útok schytal tvrdý hák a skončil na zemi. Minutová pauza českému samuraji evidentně na oklepání se nestačila. Pereira toho hned na začátku druhého kola využil. Otřesenému Procházkovi uštědřil tvrdý kop na hlavu, po kterém se český zápasník opět ocitl na zemi, kde ho Brazilec zasypal dalšími údery. Rozhodčí po chvilce váhání následně zápas předčasně ukončil.

Vše o utkání jste mohli sledovat v našem on-line přenosu:

Tagy:
lovec MMA trenér Jiří Procházka Ultimate Fighting Championship Alex Pereira