Vakcína je znamením antikrista, hlásá mexický kardinál. Facebook video zablokoval

Koronavirus vytvořila mocenská elita, aby nastolila na Zemi nové pořádky bez Krista. Toto tvrzení uveřejnil na sociálních sítích mexický kardinál Juan Sandoval Íñiguez. Facebook jeho video zablokoval kvůli šíření nepravdivých informací o nemoci COVID-19.

Mocenská elita v čele se šéfem Microsoftu Billem Gatesem způsobila pandemii, aby vyvolala celosvětovou zdravotní krizi, tvrdí kardinál podle webu elfinanciero.com.mx. „Čipy, které se pokoušejí umístit do vakcíny, aby vás měli pod kontrolou, jsou znamením antikrista, jak se uvádí ve 13. kapitole Apokalypsy,“ prohlásil Juan Sandoval Íñiguez. Ti, co mají současnou pandemii na svědomí, se podle něj snaží „přinutit světové vlády, aby děsily lidi za účelem dodržování restriktivních opatření“.

„Celou dobu říkají: Nasaď si roušku, nevycházej z domu, udržuj vzdálenosti. Furt nás tím obtěžují a lidé jim věří. Já nenosím roušku už osm nebo devět měsíců a přitom se bavím s půlkou světa,“ zdůraznil před svými věřícími, jak píše web infobae.com.

Kardinál podpořil svá slova některými citáty z evangelií. „Ve Starém i Novém zákoně jsou tajuplná slova, která se nyní začínají plnit, například o uzávěrách, je to ve 20. kapitole Knihy Izajáš,“ řekl.

Čaj z gvajávy jako lék na covid

Kardinálova slova vyvolala na sociálních sítích hotovou bouři. Dokonce takovou, že se Facebook rozhodl jeho video zcenzurovat. Svůj krok opatřil vysvětlením, že „video opakuje informace o nemoci COVID-19, které nezávislé subjekty zabývající se ověřováním faktů označily za nepravdivé“.

Není to prvně, co emeritní arcibiskup z Gaudalajary publikuje podobná prohlášení. Na jiných svých videích pořízených na mších, které sloužil, například doporučuje věřícím, aby léčili covid čajem z gvajávy nebo oxidem chloričitým.

Podle mexických úřadů se v zemi dosud nakazilo 1,5 milionu občanů a téměř 140 tisíc lidí na komplikace spojené s covidem zemřelo.

Tagy: