Vémolu skolil silný zánět a musel do nemocnice. Co očekávaný zápas s Kinclem?

Už za pár týdnů ho má čekat předlouho očekávaný fight s Patrikem Kinclem v O2 areně. V přípravě Karlose Vémoly na tento exponovaný zápas v organizaci Oktagon se však objevila významná trhlina. „Terminátor“ je nyní kvůli silnému zánětu v nemocnici. Web iSport.cz dokonce uvádí, že mu šlo o život.

Zdravotní komplikace jsou významnou a smutnou součástí bohaté Vémolovy kariéry v MMA. A teď opět jednou „Terminátora“ zdraví zradilo. Bojuje se silným zánětem, leží v nemocnici a úlevu mu mají poskytovat antibiotika.

„Podle mých informací je Karlos od včerejška (středy) v nemocnici na základě zánětu, který je teď už pod kontrolou léčený antibiotiky a hledají se asi ta správná. Nevím, je to vlastně věc, kterou ani nechci moc komentovat,“ konstatoval pro iSport.cz promotér Oktagonu Ondřej Novotný.

V článku zmiňovaného webu se píše také o tom, že horečky a další trable dokonce Vémolu dostaly do stavu, kdy mohl být v ohrožení života. Novotný zároveň odmítl říct, jestli to znamená, že se zápas s Patrikem Kinclem ruší.

Není to poprvé, co „Terminátor“ bojuje se silným zánětem. Bylo tomu tak už v červnu 2021. „Vzbudil jsem se ve strašných bolestech, něco takového jsem dlouho nezažil. A nechápal jsem to, protože většinou, když si třeba urvu vazy, tak mě to bolí hned při tréninku,“ přiblížil loni krušné chvíle fanouškům na Instagramu.

Tagy: