Poslední vzkaz Zagorové fanouškům. Na videu byla plná optimismu, mluvila o radosti

Hana Zagorová

Hana Zagorová se ozvala fanouškům

Je tomu jen pár dní, co své fanoušky navždy opustila zpěvačka Hana Zagorová. Pěvecká legenda v 75 letech zemřela poté, co delší dobu bojovala s podlomeným zdravím. Svým fanouškům se naposledy ukázala před časem ve videu u sebe doma. V něm řekla, že se těší na premiéru muzikálu Biograf láska, který je tvořený právě z jejích hitů.

„Těším se, že znovu ožívá Biograf láska. Moc bych chtěla poblahopřát celému týmu a popřát krásnou práci,“ vzkázala zpěvačka prostřednictvím videa na začátku května. To se ukázalo coby poslední vzkaz veřejnosti před zpěvaččinou smrtí.

Ve videu se vyznala, že si přeje úspěch muzikálu. „Aby se plnila očekávání, aby vám přinesl hrozně moc radosti, stejně jako ty písničky přinesly mně, když jsem je natáčela,“ říká ve videu Zagorová.

Video natočila ve svém pražském bytě, v němž poslední roky žila se svým manželem a operním pěvcem Štefanem Margitou. V té době už měla vážně podlomené zdraví a tudíž se nemohla účastnit tiskové konference Divadla Kalich právě k uvedení muzikálu. Zagorová věřila, že na premiéru už zvládne přijít. Slavnostní uvedení totiž vychází na den jejích 76. narozenin.

Dnes byla v Divadle Kalich tisková konference k připravovanému muzikálu Biograf láska, který bude mít premiéru 16. září a bude z mých písniček..👏👏👏

Posted by Hana Zagorová - zagorovahana.cz on Tuesday, May 3, 2022

„Moc vás zdravím, přeji hodně štěstí a moc se těším,“ zakončuje Zagorová v nahraném videu.

Slavná zpěvačka zemřela v pátek 26. srpna. Úmrtí zpěvačky pro CNN Prima NEWS potvrdil její agent Luboš Kříž. Štefan Margita později ve svém prvním vyjádření naznačil, že jeho manželka zemřela dopoledne kolem 11. hodiny.

Zagorová už od mládí trpěla poruchou krvetvorby, což ji nutilo chodit na pravidelné krevní transfuze. Kvůli zdravotním problémům zároveň nemohla mít děti, o kterých přitom snila. V nedávné době prodělala onemocnění COVID-19, což se na jejím zdraví opět velmi vážně podepsalo a ještě více jej podlomilo. Zpěvačka kvůli tomu strávila nějaký čas v nemocnici.

Tagy: