Tropům odzvonilo. Slunečnou oblohu vystřídá oblačnost, očekávají se i přeháňky

Dítě s otcem

Počasí 31.8.2022 6:48

Ve středu bude obloha převážně oblačná až zatažená, místy se mohou vyskytnout přeháňky. Nejvyšší teploty dosáhnou na 23 °C. Čtvrtek bude oblačný s ojedinělými přeháňkami.

Ve středu se očekává oblačná až zatažená obloha, na severovýchodě zpočátku polojasná. Odpoledne a večer se ojediněle na jihozápadě a jihu vyskytne občasný déšť nebo přeháňky, místy i bouřky. Nejvyšší teploty se vyšplhají na 19 až 23 °C, na horách pak na 13 °C. Vát bude slabý, na východě přechodně mírný severovýchodní vítr rychlostí 2 až 6 m/s.

I v noci bude převládat zatažená obloha, na jihozápadě se očekává déšť. Během noci bude oblačnosti ubývat a déšť se vyskytne jen ojediněle. Nejnižší teploty dosáhnou na 15 až 11 °C, při malé oblačnosti jen na 9 °C.

Ve čtvrtek bude obloha polojasná, na horách se mohou vyskytnout ojedinělé přeháňky. Ve večerních hodinách oblačnosti ubyde a obloha se postupně téměř vyjasní. Nejvyšší teploty vyšplhají na 18 až 22 °C, povane slabý, na východě přechodně mírný severovýchodní až východní vítr 2 až 5 m/s.

S podobným počasím je třeba počítat také v pátek. Bude polojasno až oblačno. Nejnižší noční teploty mohou klesnout na 6 °C, během dne vystoupají k 17 až 21 °C.

Polojasno až oblačno bude také o víkendu. Přechodně až zataženo, místy déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty klesnou na 14 až 9 °C, přes den vystoupají na 19 až 24 °C.

Tagy: