Děsivý nález na bratislavském sídlišti: Žena objevila mrtvého muže, měl na sobě jen ponožky

Slovenská policie (Ilustrační foto)

Mrtvý muž na Slovensku

Záhadný případ vyšetřují kriminalisté v Bratislavě. Žena při úterní procházce po sídlišti Petržalka, našla mrtvého muže, který měl na sobě pouze ponožky. Mrtvolu našla na staveništi přibližně 500 metrů od nejbližšího paneláku, píše web Topky.sk.

Oběť ležela v bahně, byla otočena na levém boku a tělo i hlavu měla špinavé od hlíny. Žena si ho všimla, když se procházela po okolí. Opodál se staví nová tramvajová linka.

ČTĚTE TAKÉ: Šílený případ u Orlové: Zdrogovaný řidič s dítětem ujížděl policii, chytili ho hned třikrát

„Z dálky jsem viděla nahého člověka, nevěděla jsem, co se děje. Nejprve jsem myslela, že je to nějaká hračka nebo něco plyšového, nějaká věc,“ popisovala TV JOJ. Když zjistila, že je to lidské tělo, okamžitě volala policii. Ta byla na místě během pár minut. „Není to nic příjemného. Když někdo poprvé něco takového vidí, tak to není sranda, především když nikdo není nablízku,“ dodala.

Podle informací TV JOJ muž u sebe neměl žádné doklady. Jeho totožnost není známa. Tělo nemohlo na místě nálezu ležet delší dobu.

Muž má černé vlasy a je ve věku asi 30 let. Policie uzavřela na bratislavském sídlišti Petržalka okolí a zahájila rozsáhlý zásah, kterého se účastnilo osm policejních vozidel a policisté s psovody.

„Policisté Krajského ředitelství Policejního sboru v Bratislavě aktuálně prověřují okolnosti této události,“ uvedla k případu mluvčí Jana Šimunková. Za jakých okolností přišel mladý muž o život není jasné. Policisté pracují i s verzí, že byl zavražděn. Víc světla do případu přinesou výsledky pitvy.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Střelec v Praze byl zrůda, žádný člověk. Mělo se to vychytat, selhalo jeho okolí, řekl expert

Tagy: