Žena v Brně spěchala do práce, když si všimla těla pod mostem. Policie prosí o pomoc

Brněnští kriminalisté se zabývají případem utonulého muže v řece Svitavě, pod Obřanským mostem tělo spatřila náhodná svědkyně při cestě do práce. Policie zjišťuje totožnost zemřelého, obrátila se se žádostí o pomoc na veřejnost. Na policejním webu o tom informoval mluvčí David Chaloupka.

Případem se policie zabývá od července. Tělo bylo zachycené v naplavených větvích, z řeky jej museli vynést policejní potápěči. „Dle dosavadního vyšetřování nic nenasvědčuje tomu, že by muž zemřel násilnou smrtí. Policistům se však stále nedaří zjistit totožnost utonulého. Proto se s žádostí obrací na veřejnost,“ uvedl mluvčí.

Muž byl ve věku okolo 50 let, bílé pleti, hubené až podvyživené postavy, výšky 175 až 180 centimetrů, měl hnědé prošedivělé vlasy a vousy. Oblečený byl v tričku tmavě zelené barvy s bílými nápisy UNICA a v zelených maskáčových kalhotách.

Podle zanedbaného vzhledu se kriminalisté domnívají, že utonulý může být z komunity lidí bez domova. Poznatky k totožnosti muže mohou lidé oznámit na tísňové lince 158.

Pozor, fotografie v galerii nejsou vhodné pro děti a citlivé povahy:

Tagy: