Zlámalová: Babiš se v opozici nudí. Peněz má docela dost, tak si udělá prezidentský trip

Komentátorka týdeníku Echo Lenka Zlámalová

360° (1107)

Andreje Babiše nebaví sedět v opozici, a tak si udělá prezidentský trip. To řekla v pořadu 360° na CNN Prima NEWS komentátorka Týdeníku Echo Lenka Zlámalová. Podle ní nemá totiž kromě trochy peněz co ztratit.

Komentátorka týdeníku Echo Lenka Zlámalová v pořadu 360° na CNN Prima NEWS uvedla, že například Marek Hilšer a Pavel Fischer – kandidáti na prezidenta v minulých volbách – si z prezidentské kampaně udělali kampaň senátní.

Podle ní mají i letos někteří deklarování zájemci o Hrad jiné zájmy. Jedním z nich je prý i předseda hnutí ANO a bývalý premiér Andrej Babiš. „Jeho hrozně nebaví sedět v opozici a teď nemůže nic dělat, protože koalice nevypadá, že by se měla rozpadat,“ popsala Zlámalová.

Připomněla, že volby do Sněmovny budou až za tři roky. „Pro Babiše je to hrozná nuda. Našel v sobě vášeň pro televizní kamery a setkávání se s lidmi, tak si udělá pěkný prezidentský trip, třeba to vyjde a třeba ne,“ řekla Zlámalová.

Podle průzkumů má Andrej Babiš relativně velkou šanci postoupit do druhého kola. V něm by ale zřejmě prohrál. „On zná průzkumy. Co ztratí? Vůbec nic, možná nějaké peníze,“ podotkla komentátorka a dodala, že to nevadí, protože peněz má Babiš docela dost.

Celou debatu politických komentátorů hodnotících nadcházející prezidentské volby a šance jednotlivých kandidátů si můžete poslechnout v úvodním videu tohoto článku.

Tagy: