Babiš je v debatách slabý. Dostával v nich naloženo, porazil jen Pavla, říká komentátor

Bývalého premiéra Andreje Babiše jiní političtí oponenti válcovali, nad generálem ve výslužbě Petrem Pavlem ale má navrch, uvedl ve 360° komentátor, INFO.cz Martin Schmarcz. Přesto předsedovi hnutí ANO „výhra“ v debatách nepomůže k porážce jeho soupeře, dodal ve vysílání CNN Prima NEWS.

„Babiš je v debatách slabý, teď se ale ukázalo, že Pavel je jediný oponent, kterého Babiš porazil. Když byl s politickými oponenty, tak dostával šéf hnutí ANO naloženo, na CNN Prima NEWS ale jasně vyhrál debatu,“ reagoval komentátor Schmarcz.

Teď to prý už ale Babišovi nepomůže. „Pavel nepotřebuje oslovit další voliče,“ domnívá se komentátor s tím, že většinu voličů si už generál ve výslužbě získal.

Ve vysílání CNN Prima NEWS dodal, že Češi se pro kandidáty často nadchnou. Podobně to udělali s Babišem, stejný trend nyní zažívá Pavel. „Je to hysterie českého národa,“ dodal Schmarcz.

Prezidentské volby proběhnou během pátku (volební místnosti budou otevřené od 14. do 22. hodiny) a soboty (od 8. do 14. hodiny). CNN Prima NEWS následně jako první zveřejní jméno budoucího prezidenta, a to díky exkluzivní predikci agentur STEM a STEM/MARK.

Tagy: