Malý chlapec mířil skutečnou pistolí na ostatní a mačkal spoušť. Hru se smrtí natočila kamera

Hororový zážitek si prožili obyvatelé bytového komplexu v americké Indianě. Na chodbě si tam s opravdovou pistolí hrálo čtyřleté dítě v plenkách. Incident zachytila bezpečnostní kamera vedlejšího bytu. Podle sousedky chlapec mířil zbraní na jejího syna. A zmáčkl spoušť.

Začíná to jako nevinný příběh: Čtyřleté dítě v plenkách si hrálo na chodbě. Jenže chlapec na chodbě bytového komplexu ve městě Beech Grove svíral v rukou opravdovou pistoli. Máchal s ní, mířil na všechny strany a dokonce i zmáčkl spoušť. Jeho počínání zachytila bezpečnostní kamera sousedky.

„Stál uprostřed chodby, držel ji za zády. A mně najednou došlo, že to bude opravdová zbraň,“ popsala pro WTHR, partnerskou televizi CNN, sousedka Nicole Summersové. „Shlížel dolů ze schodiště, jako by říkal: ‚Podívej se, co mám. Ha ha.‘ A pak jsme se podívali na to video, viděli, jak mačká spoušť. Uvědomili jsme si, že mířil na mého syna,“ doplnila.

Žena zavolala policii. Bezpečnostní složky se dostaly do bytu, kde chlapec bydlel, a nalezly jeho otce. Ten popřel, že by měl zbraň u sebe. Policisté ji ale brzy našli. V komoře pistole naštěstí nebyly žádné náboje.

Pětačtyřicetiletý muž skončil v poutech a podle policejní zprávy byl převezen do vazby. Čelí obvinění z trestného činu zanedbání péče.

„Tak se nám ulevilo, že ta zbraň nebyla nabitá. Jinak mohlo zemřít dítě,“ uzavřela Summersová.

Na kompletní přeloženou reportáž se můžete podívat ve videu výše.

Tagy: