Nové detaily v případu únosu Soni: Zadržený se živil záchranou druhých, před činem měl volno

Policisté na Slovensku nalezli tělo muže zabalené v igelitu.

Zbitou dívku našli před nemocnicí

Zadrženým v případě brutálního znásilnění 22leté Soni ze Slovenska má být člen záchranného sboru. Ze zařízení, kde pracoval, mizely léky, zvláště diazepam. V posledních dnech před činem se zdál svým kolegům podrážděný, dokonce požádal v zaměstnání o volno. Podle nich měl již dříve problémy s obtěžováním mladých studentek. O detailech případu píše web Noviny.sk.

Slovenskem stále otřásá únos 22leté studentky spojený se znásilněním. O zadržení podezřelého jsme již psali. Podle zjištěných informací pracuje 54letý podezřelý na pozici záchranáře. Právě na jeho pracoviště ho v nočních hodinách dovezli po dlouhém výslechu i kriminalisté, aby mu prohledali osobní věci a skřínku, píše web Noviny.sk.

ČTĚTE TAKÉ: Zmizelou studentku z Bratislavy našli zbitou a pořezanou. Policie vyšetřuje znásilnění

V poslední době podle zjištění televize JOJ v zařízení docházelo ke krádežím léků. Mizet měl především diazepam, jímž měl mladou Soňu omámit. Kolegové, které museli policisté rovněž vyslechnout, sdělili, že obviněný byl v poslední době velmi podrážděný. Několik dní před únosem si vzal volno.

Jde o dlouholetého zaměstnance. Jeho známý podle webu Topky.sk uvedl, že obviněný trpí výbuchy vzteku. Svou agresivitu si měl dokonce vybíjet i na pacientech. V práci prý trávil mnoho času, a to až přes 300 hodin měsíčně. Na jeho chování si měly stěžovat i studentky, které v nemocnici absolvovaly praxe a které muž obtěžoval. Na podobná obvinění však nikdo z vedení nereagoval. Zadržený je údajně rozvedený.

Policie rovněž zajistila auto, v němž měl podezřelý dívku unést. Vyšetřovatelé již bílé vozidlo značky Škoda Fabia prohledali. Mladá studentka odešla krátce před půlnocí z operního koncertu na počest zpěvačky Lucie Popp ve Slovenském národním divadle. Domů ovšem nedorazila, i když okolo čtvrt na čtyři v noci vystoupila poblíž z autobusu. Po 26 hodinách ji našli mezi auty poblíž nemocnice.

VIDEO: Drsná rodinná bitka v Nálepkovu: Létalo kamení i lahve. Masakr začal kvůli dceři, líčí žena

Tagy: