CNN Prima News hodnocení

hodnocení

Výpis příspěvků ke štítku „hodnocení“

Bídný, nejhorší, nejhorší a vedle něj nejhorší. Jak německá média rozcupovala Plzeňáky

5. října 2022 15:13

„Robinhoodovské“ činy se Viktorie Plzeň v Lize mistrů netýkají. Žádné chudé, kterým by mohla dávat body ve skupině C, nemá, bohatým nedělá sebemenší problém českého mistra porazit. Zvláště úterní konfrontace s Bayernem Mnichov byla pro fotbalisty trenéra Michala Bílka extrémně bolestivá. A německá média nijak nezohledňovala, že šlo o souboj dvou zcela odlišných fotbalových světů.

Korupční kauzy na vysokých místech i milost pro Baláka. Evropská komise kritizuje Česko

13. července 2022 14:36
Aktualizováno

Nová česká vláda sice pracuje na efektivnějším potírání korupce či střetu zájmů, některé korupční případy na vysokých místech, a zvláště jejich pomalé vyšetřování, však vzbuzují obavy. Uvedla to ve středu Evropská komise v každoročním nezávazném hodnocení stavu právního státu ve všech 27 zemích Evropské unie.

Prezidenta lidé v průzkumu ztrhali. Nejlépe naopak hodnotí kvalitu zdravotní péče

22. února 2022 16:35

Lidé v České republice z jednotlivých oblastí života hodnotí nyní nejlépe kvalitu zdravotní péče. Následuje setrvale pozitivně hodnocená práce městských a obecních úřadů. Naopak kritičtí jsou Češi k politické reprezentaci, nejhůře lidé hodnotí činnost prezidenta. Vyplývá to z průzkumu agentury STEM, která dotazované nechala jednotlivé oblasti života společnosti známkovat jako ve škole. Výrazné zlepšení hodnocení kvality zdravotní péče podle autorů průzkumu zřetelně odráží ocenění práce zdravotníků během epidemie koronaviru.

Za dvě tečky nad písmeny horší známka. Hendikepovaná prvňačka prý udělala hrubé chyby

21. února 2022 16:07

Na místo motivace a zpětné vazby, horší známka. Tak měla učitelka základní školy v Brodci nad Jizerou hodnotit domácí úkol žákyně první třídy, která má třetí stupeň podpory a asistentku. Učitel a psycholog Robert Čapek na sociálních sítích na případ upozornil s tím, že dívka dostala dvojku za „hrubé chyby“ – dvě chybějící tečky nad písmeny.

Sice nemá z lyží medaili, ale její výkon pro mě má cenu zlata, chválí Ledeckou trenér

11. února 2022 19:07

Snowboardový kouč Ester Ledecké Justin Reiter má už na zimních olympijských hrách splněno, českou hvězdu dovedl k obhajobě zlata v paralelním obřím slalomu. Její páteční počínání v superobřím slalomu na lyžích sledoval jen jako fanoušek v televizi v Praze, kde se zastavil cestou z Pekingu do zámoří. I přesto, že cenný kov jeho svěřenkyně neobhájila, má pro něj její výkon cenu zlata.

Česko je v boji s korupcí na 49. místě světa. Za západní Evropou výrazně zaostává

25. ledna 2022 06:37

Česko na zveřejněném žebříčku organizace Transparency International (TI), která hodnotí korupci ve 180 zemích a oblastech, zůstalo v roce 2021 na 49. příčce. Zlepšení o čtyři pozice oproti roku 2020 naopak dosáhlo Slovensko, kterému loni připadla 56. příčka. Česko a Slovensko nadále zaostávají za průměrem oblasti západní Evropy a Evropské unie, i tak ale dosáhly lepšího výsledku než dvě třetiny sledovaných zemí.

Školák došel ke správnému výsledku, dostal ale pětku. Bohužel nejsem po tobě, řekl otci

18. ledna 2022 10:18

Namísto toho, aby žáka pochválila a dala mu zpětnou vazbu, udělila mu učitelka pětku. A to i přesto, že se chlapec dobral správného výsledku, avšak při přemýšlení použil vlastní úsudek. Když se pak tatínek školáka obrátil na učitelku matematiky s dotazem, proč jeho syn dostal za rovnici „kouli“, sdělila mu, že to chlapec „nějak pomotal“.

Prvňáčkovi napálí pětku jen totální pitomec, zuří učitel. Kolegyni by na hodinu vyhodil

7. prosince 2021 10:22

I když prvňáček příklady vypočítal správně, spletl si zadání. Učitelka základní školy ho proto nekompromisně ohodnotila známkou „pět“ a test mu celý opravila červenou barvou. Na necitlivé hodnocení upozornil psycholog a učitel Robert Čapek. Za takový přístup by podle něj učitelka zasloužila hodinovou výpověď. Podobně se k přístupu pedagožky staví i další odborníci i rodiče.

Meghan a Harry kážou vodu a pijí víno, zlobí se Britové. Čím je pár nejvíc naštval?

10. října 2021 06:06

Extrémně destruktivní. Těmito slovy zhodnotil komentátor Richard Fitzwilliams rozhovor prince Harryho s manželkou Meghan u moderátorky Oprah Winfreyové z letošního března. Podle něj se manželé snažili prezentovat jako oběti, když mluvili o tom, jak je zasáhla tíživá situace v Buckinghamském paláci. Podle Fitzwilliamse s tím však před lidmi neobstáli. Vyčítají jim navíc, že dělají něco jiného, než říkají.

Gottová odhalila další nezveřejněné záběry z filmu Karel. Mistr dojímá scénkami s vnoučaty

9. října 2021 12:08

Exkluzivní VIP premiéra dokumentárního filmu Karel, který mapuje poslední rok českého slavíka Karla Gotta, se konala v pondělí. Na slavnostní promítání však nemohli dorazit všichni Gottovi přátelé a známí, a tak se manželka Ivana rozhodla uspořádat soukromou projekci. Zbylé fanoušky Gotta potěšila zveřejněním dalších záběrů, které se nakonec do filmu nevešly. Tentokrát mapují poslední Velikonoce s vnoučaty.