Jaké menu představí nová generace kuchařů? Nenechte si ujít nové díly pořadu Prostřeno!

Prostřeno

Zajímá vás, jak vypadá budoucnost české gastronomie?

Zajímá vás, jak vypadá budoucnost české gastronomie? Přesně to uvidíte již následující týden v pořadu Prostřeno! Soutěžní menu totiž připraví pánové, kteří se učí na kuchaře. A o kritiku nebude nouze.

V Prostřenu se tentokrát předvede pět kuchařských učňů, a to pod dohledem svých mistrů. Hned v pondělí ale soutěžící Sam zjistí, že ne všechny taje kuchyně už mu byly představeny, a bude mít trochu problém s výslovností.

Dokonce se ukáže i to, že ani budoucí kuchař nejí vždy vše. Někteří by nepozřeli rajče nebo kopr. V úterý bude u Jakuba trochu problém se servírováním. Kluci totiž na kytičky moc nejsou. „Je to dobré, ale jedlé květy mi nechutnají,“ vyslechne si.

Ve středu Ludvík předvede, že není neomylný a že je lepší, když mu za zády stojí jeho mistr. Co poplete? Ve čtvrtek konečně dojde i na zdravější kuchyni. Jenže chlapům zelenina jako příloha rozhodně nestačí, a tak budou značně překvapeni. A v pátek se Zdeňka zmocní lehká nervozita a dojde i na zranění.

Kdo z budoucích kuchařů nakonec najde pod pokličkou výhru? Dívejte se již od pondělí 14. února každý den na pořad Prostřeno! vždy v 17:50 hodin.

Tagy: