Kolik dětí má Putin s „první ruskou milenkou“? Zdroj prozradil detaily luxusních porodů

Bývalá gymnastka Alina Kabajevová má s Putinem údajně nejméně tři děti.

Vývoj bojů na Ukrajině (3. 5.)

Kolik dětí a s kým má 69letý ruský prezident Vladimir Putin? O oficiálním vyjádření si může veřejnost nechat jen zdát, proto se množí hlavně spekulace. Až čtyři potomky by s ruskou hlavou státu měla mít jeho údajná milenka, 38letá moderní gymnastka Alina Kabajevová. Zdroj blízký Putinovi dokonce promluvil o detailech porodů ve Švýcarsku a v Moskvě.

Spekulace o vztahu Putina s Kabajevovou se opět začaly objevovat už v roce 2008, kdy se mluvilo o jejich tajné svatbě. Prezident tehdy vztah a „plánování svatby“ popřel, stejně jako další možnou dceru a milenku. Ruské noviny Moskovskij Koresponděnt, které s informací přišly, následně zkrachovaly. To ale nezabránilo tomu, aby se Kabajevové nepřezdívalo „první ruská milenka“.

Podle posledních informací se bývalá gymnastka skrývá se čtyřmi malými dětmi na chatě ve Švýcarsku, kde podle webu Daily Mail v roce 2015 porodila svého prvního syna.

O utajovaném vztahu šéfa Kremlu promluvil pro Daily Mail zdroj velmi blízký Kabajevové, který také zná porodní asistentku, jež byla u porodů bývalé gymnastky. Porodní asistentka se prý s Putinem zná více než třicet let. „Alinin vztah s Putinem existuje. Její děti – z toho dva synové – jsou děti Putina. Alina žádný jiný vztah neměla. To by pro ni bylo příliš nebezpečné,“ uvedl nejmenovaný zdroj.

Porod bez bodyguardů

První syn se měl narodit na klinice Sant'Anna ve švýcarském Ticinu, Putin u porodu nebyl. Podle zdroje dělali Kabajevové společnost její blízcí. „Přišla s matkou a sestrou, ale bez bodyguardů,“ dodal zdroj.

O čtyři roky později měla gymnastka přivést na svět dvojčata, chlapce a dívku. Tentokrát měla rodit na přání ruského prezidenta v Moskvě. A zajímavost? Také s tímto porodem údajně pomáhala stejná porodní asistentka jako ve Švýcarsku. Deník The Sun tehdy informoval, že kvůli Kabajevové klinika uzavřela celé jedno poschodí.

Některé zdroje tvrdí, že všichni potomci Kabajevové a Putina jsou zapsáni jako děti její sestry Lyasany. Sama se ke spekulacím vyjádřila několikrát, naposledy v roce 2014. „Všichni máme svá malá tajemství. Doufám, že se jednou drby uklidní,“ uvedla v rozhovoru po olympiádě v Soči, kde se objevila se snubním prstenem. Na otázku, co to bylo za šperk, odpověděla, že už si nepamatuje.

V roce 2013 Putin oznámil po třiceti letech rozvod se svou ženou Ljudmilou. „Bylo to společné rozhodnutí. Téměř se nevidíme, každý z nás má svůj vlastní život,“ uvedl Putin podle webu en.as.com. Navíc ještě v roce 2012 měla přijít na svět holčička, o detailech tohoto porodu zdroj ale nemluví.

Putin vztah nikdy nepotvrdil

Putin vztah s bývalou gymnastkou nikdy nepotvrdil. Další spekulace o jejich vztahu se vyrojily v dubnu poté, co Kabajevová navštívila v Moskvě trénink gymnastek. Na jednom ze snímků je totiž zřetelný prsten na prsteníčku její pravé ruky. Podle britského deníku Daily Mirror ho dle ruských zvyklostí nosí na tomto místě vdané ženy a ženatí muži. Některé ukrajinské weby tak přišly s teoriemi o tom, že se bývalá olympionička možná tajně vdala, nejspíše za Putina.

Bývalá gymnastka, která se stala miláčkem Ruska, je podle amerických představitelů podezřelá z toho, že se podílela na ukrývání Putinova osobního majetku v zahraničí. Ačkoliv se zatím na sankční seznam kvůli ruské invazi na Ukrajině nedostala, může se tak stát v některém z příštích kol.

Mezi několik málo oficiálně potvrzených faktů o osobním životě šéfa Kremlu patří, že se před téměř čtyřiceti lety oženil s Ljudmilou Škrebněvovou (dnes provdanou Očeretnou), v roce 2014 se pár rozvedl.

Někdejší letuška ruské společnosti Aeroflot Putinovi porodila dvě dcery. V Lenigradu v roce 1985 nejstarší Mariju, přezdívanou Máša, a o rok později se v Německu, kde Putin pracoval pro sovětskou tajnou službu KGB, narodila Jekatěrina neboli Káťa. Obě vystudovaly univerzitu v Rusku, aniž by je někdo s jejich otcem Vladimirem Putinem spojoval.

Tagy: