Putinova utajovaná milenka měla utéct do Švýcarska. Se čtyřmi dětmi se ukrývá v chatě

Zatímco Vladimir Putin vede válku, jeho blízcí si hlídají bezpečí. To se má týkat i prezidentovy údajné milenky Aliny Kabajevové. Bývalá gymnastka se skrývá se čtyřmi malými dětmi na chatě ve Švýcarsku, píše web Page Six.

Rytmická gymnastka a olympijská vítězka Alina Kabajevová má s ruským prezidentem údajně čtyři děti. S nimi se prý skrývá v soukromé chatě ve Švýcarsku, informoval zdroj webu Page Six. „Zatímco Putin útočí na Ukrajinu, na nevinné občany a způsobuje uprchlickou krizi, jeho rodina je ukrytá v soukromé a bezpečné chatě někde ve Švýcarsku,“ řekl nejmenovaný zdroj.

Vztah i potomky s Kabajevovou prezident v minulosti sice popíral, podle média skutečnost ale jen tají veřejnosti.

Na prezidenta má vliv

Politolog a bývalý profesor Státního institutu mezinárodních vztahů v Moskvě Valerij Solověj tvrdí, že má Kabajevová na Putina zásadní vliv. „Alina je schopna ovlivňovat jeho rozhodnutí,“ řekl pro Daily Mail.

Předpokládá se, že Putin má s vyznamenanou gymnastkou dva syny a dvě sedmileté dcery-dvojčata. Zároveň vychoval dvě dospělé dcery – šestatřicetiletou Mariu a pětatřicetiletou Katerinu. Z předchozího vztahu se Světlanou Krivonogichovou, která je nyní spolumajitelkou jedné z velkých ruských bank, údajně vzešla také nyní osmnáctiletá Jelizaveta Krivonogichová. I to však Kreml popřel.

Zatímco utajovaná milenka by měla být ve Švýcarsku, svou rodinu má prezident Vladimir Putin blíž. Podle ruského politologa ukryl ostatní členy své rodiny v „podzemním městě“ na Sibiři. Luxusní bunkr se nachází v Altaji a byl navržen pro ochranu v případě jaderné války. Tvrdí to rovněž Solověj.

Politolog, který říká, že má zasvěcené kontakty v Kremlu, pravděpodobně myslí rozlehlou horskou daču, kterou údajně zhruba před deseti lety postavil energetický gigant Gazprom v Ongudajském okrese Altajské republiky, sibiřské oblasti sousedící s Mongolskem, Čínou a Kazachstánem.

Tagy: