Vyjela ze silnice a narazila do stromu. Řidička na Českolipsku nehodu nepřežila

Tragicky skončila ranní jízda řidičky na Českolipsku, její auto narazilo do stromu, žena na místě zemřela.

Nehoda na Českolipsku

Tragicky skončila ranní jízda řidičky na Českolipsku, její auto narazilo do stromu, žena na místě zemřela. Proč vůz vyjel ze silnice, policisté zatím netuší, mohl za tím být nejen mikrospánek či zdravotní indispozice, ale i namrzlá silnice.

Střed kapoty bílého kombíku kopíruje tvar stromu, uvnitř vozu vystřelené airbagy. Řidička náraz bohužel nepřežila. „V pondělí ráno projížděla třiatřicetiletá řidička osobního vozidla značky Mercedes z České Lípy na Dubou a u odbočky na Berštejn zatím z neznámých důvodů vyjela ze silnice a narazila do stromu,“ uvedla policie.

Na místě zasahovali také záchranáři. Ženu několik desítek minut resuscitovali, ale bohužel neúspěšně, lékař musel konstatovat smrt.

Co se stalo, není jasné, podle čerpadlářky z blízké benzinky svědci hovořili o možném mikrospánku. „Jela prý z práce, možná to byl mikrospánek. Je to hrozné, byla to mladá holka,“ uvedla. Mohla to ale být i náhlá zdravotní indispozice nebo závada na autě. „Příčinu a okolnosti této tragické dopravní události nyní prověřuje služba kriminální policie a vyšetřování, která mimo jiné nařídila provést soudní pitvu zemřelé řidičky,“ doplnili policisté.

Policie zatím nevyloučila ani vliv počasí. Krátce po šesté ráno, kdy se nehoda stala, bylo totiž pod nulou a silnice byla promrzlá.

Tagy: