Nejmodernější kávovar De’Longhi u vás doma dřív než na trhu? Vydražte si ho

Voňavá a teplá káva provází člověka už po staletí. Máloco nás dokáže spolehlivě vytáhnout z postele jako její vůně. Ale káva není jen tradice či zvyk, bez něhož se spousta z nás neobejde. Se společností De’Longhi je to také požitek, umění skloubit historii s moderním způsobem života a schopnost empatie a ohleduplnosti. A právě italský výrobce kávovarů teď nabízí možnost zúčastnit se neobvyklého dobrodružství. Vyhlásil dražbu zbrusu nového kávovaru ELETTA EXPLORE, který bude na trhu až v roce 2023. Výtěžek dražby jde na dobrou věc!

Společnost De’Longhi je členem milionů domácností po celém světě. Přesněji řečeno její spotřebiče. A právě kávovary dokáží potěšit a pomoci vyvolat úsměvy na tvářích i několikrát denně.

Teď ale úroveň svých služeb v De’Longhi posunuli o úroveň výš. Spolu s pražským umělcem Dejvidem Jonesem vytvořili jedinečný kávovar Eletta Explore. Jeden z vás ho doma bude mít dřív než ostatní. Bude totiž oficiálně k mání až příští rok. Jeden jediný z vás si ho ale už teď může vydražit.

Co je NFT?

NFT v překladu z angličtiny znamená nezaměnitelný token. Laicky řečeno - unikátní doklad o vlastnictví. Dal by se přirovnat k otisku prstu, který taktéž jedinečný a nezaměnitelný. Používá se v digitálním světě.

Káva a umění patří k sobě

„Protože jsme nadšenci do inovací, s vášní nám vlastní je implementujeme i do našich kávovarů, aby byl každý váš šálek, jak říkáme, „perfetto“. Rádi ale také prozkoumáváme nové technologie, abychom vám přinesli skvělé zážitky nejen u kávy,“ říkají tvůrci italských spotřebičů. A svá slova dokazují vytvořením vlastního NFT, jehož autorem je právě Dejvid Jones.

„Vytvořil pro nás „Perfetto“ NFT. Vítěz aukce získá jeho exkluzivní digitální umělecké dílo, a navíc i umělecké dílo v podobě našeho nejnovějšího kávovaru ELETTA EXPLORE,“ prozrazuje dále lídr ve výrobě kávovarů.

O kávovaru ELETTA EXPLORE

Odteď si můžete svůj perfetto šálek plný čerstvě namletých kávových zrn vychutnat z pohodlí svého domova. Objevujte lahodné příchutě horkých nápojů, ledových drinků, sametově jemné pěny z mléka i všech jeho alternativ, které máte rádi. Skutečné umění v každém doušku. ELETTA EXPLORE bude rozhodně i váš šálek kávy.

Aukce v krypto měně

A moderní kávovar si žádá moderní ‚aukční síň‘. Dražit se tedy bude v krypto měně. Stačí si založit krypto peněženku, vložit do ní peníze a pak už jen čekat, kdo se novým výtvorem z dílny vyhlášených mistrů bude kochat každé ráno.

Prvním krokem k přihlášení do aukce je založení krypto peněženky. To lze udělat na několika místech, De’Longhi doporučují MetaMask. Druhým krokem je založení účtu na NFT burze OpenSea, ta účet majitele dokáže bez potíží propojit jeho s peněženkou, kam už stačí poslat sumu, kterou chce do aukce investovat. Jednoduše prostřednictvím internetového bankovnictví nebo platební karty. Pokud budete výhercem aukce, dozvíte se to právě tady. Vítěz je jediný, kdo se dostane k potřebným informacím o dalším postupu, jak získat výhru. Tu společnost De’Longhi doručí kamkoli na světě.

Sdílená radost je dvojnásobná radost

Zatímco vítěz může být jen jeden, odměněných bude mnohem víc! Výtěžek aukce totiž získá Kavárna mezi řádky, která zaměstnává lidi s handicapem, a kde mimochodem vaří skvělou kávu.

Perfetto!

Tagy: