Šok pro talentovaného fotbalistu Yamala. Jeho otec měl být pobodán, skončil v nemocnici

Otec fotbalové hvězdy Barcelony Lamina Yamala byl ve středu večer podle španělských médií pobodán. Napadení, o kterém jako první informoval list La Vanguardia s odvoláním na policii, se odehrálo na parkovišti v katalánském městě Mataró, asi 30 km od Barcelony.

Mounir Nasraoui byl podle médií hospitalizován v nemocnici v Badaloně ve vážném stavu se dvěma bodnými ranami v břiše. Je ale mimo nebezpečí ohrožení života a na sociálních sítích ve čtvrtek uvedl, že se jeho stav zlepšuje. Podle listu El País policie zatkla ještě v den incidentu tři podezřelé z pokusu o vraždu, další muž skončil ve vazbě ve čtvrtek.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Slavný youtuber Jake Paul je v Praze. Prošel se po Karlově mostě, chce se potkat s fanoušky

Incidentu údajně předcházel konflikt se zadrženými. Nasraoui policii vypověděl, že ho uráželi a stříkali na něj vodu, když šel po ulici.

Sedmnáctiletý Yamal, který v Mataró vyrostl, patří mezi vycházející hvězdy Barcelony a prosadil se i ve španělské reprezentaci. Na mistrovství Evropy pomohl národnímu týmu k zisku titulu gólem a čtyřmi asistencemi a vysloužil si ocenění pro nejlepšího mladého hráče turnaje. Finále Španělé ovládli den po jeho 17. narozeninách.

Podle agentury AP se dnes Yamal normálně zapojil do tréninku mužstva. Barcelona v sobotu zahájí ligovou sezonu utkáním s Valencií.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Trosečníci vesmíru si krátí čas „olympijskými“ sporty. Místo týdne stráví na ISS půl roku

Tagy:
nemocnice Barcelona fotbalista Forbes fotbal sport La Vanguardia Lamine Yamal Badalona Relevo