Podivná smrt herečky Richardsové. Tělo v ložnici mělo svázané ruce, záznamy z kamer zmizely

Smutná zpráva přišla z Velké Británie. O život přišla devětasedmdesátiletá herečka Viscella Richardsová, známá pod uměleckým jménem Vikki Richardsová. Umělkyni našli v jejím domě v Karibiku bez známek života. Kvůli vykradenému domu pracuje policie s teorií, že se jednalo o loupežné přepadení, informují zahraniční média. Herečku našli se svázanýma rukama.

Richardsová se původně narodila na Trinidadu, se svými rodiči se později přestěhovala do Velké Británie, kde začala svou hvězdnou kariéru. Po odchodu z televizního i divadelního jeviště se herečka vrátila do své rodné země. V jejím domě v North Valsayn ji ve středu našla její ošetřovatelka bez známek života, informuje The Sun. Podle policie neměla na těle žádné další stopy po násilí.

ČTĚTE TAKÉ: První fotka Kate od operace břicha. Děkuji za podporu a milá přání, vzkazuje princezna

Richardsová se potýkala s demencí, proto nemohla zůstat dlouho sama. „Brána byla otevřená, když ji našli, a dveře otevřené, takže kdokoliv tam byl, musela ho pustit dovnitř,“ uvedl hereččin přítel a advokát Timothy Cassel pro deník The Sun. Dodal, že neví, jestli dotyčného znala, nebo jestli vrah využil její zranitelnost, aby se dostal do domu.

Kvůli vykradenému bytu se policie domnívá, že šlo o loupežné přepadení, které skončilo tragicky. Podle sestřenice herečky zmizely z domu šperky a další cennosti. Z domu se ztratily také záznamy z bezpečnostních kamer, píše Daily Mail.

Svou kariéru odstartovala Richardsová na jevišti. Mezi její nejvýznamnější role ale patří americký film Black Snake z roku 1973, který se natáčel na Barbadosu, a snímek Zeta One z roku 1969.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Miss World je z Česka. Krystyna Pyszková porazila účastnice ze 111 zemí

Tagy:
policie Velká Británie smrt vražda ložnice herec Česko Barbados The Sun Trinidad Vikki Richards Zeta One Viscella Richards Black Snake