Záhadné zmizení manželů z jachty v Karibiku. Na palubě zůstala jen krev, policie má podezřelé

Americká policie pátrá po pohřešovaném páru, který zmizel ze své jachty v Karibiku.

Vražda v Karibiku

Americká policie pátrá po pohřešovaném páru, který v Karibiku zmizel ze své jachty. I když se loď podařilo najít, manželé na ní nebyli. Na palubě ale bylo velké množství krve. Vyšetřovatelé jsou přesvědčeni, že se stali obětí vraždy a podezřívají tři uprchlé zločince.

Šestašedesátiletý Ralph Hendry se svou o pět let starší manželkou Kathy Brandelovou se rozhodli trávit důchod v karibské Grenadě. Před 12 lety si pořídili jachtu, na které přes zimu žili. Právě na ni byla dvojice naposledy spatřena živá, když kotvila v přístavu, informuje web NBC Washington. „Rádi žili dobrodružně, cestovali a poznávali nové kultury,“ popsal jejich syn Brian Hendry.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ve 38 letech zemřel herec Buddy Duress. Hrál v řadě snímků, zazářil i po boku Pattinsona

Synové dvojice se nyní děsí nejhoršího. Jejich plavidlo se podařilo najít o 140 kilometrů dál od přístavu. Plachta byla poničená a všude byla krev. Po dvojici ale nebylo ani stopy. Policie si rychle jejich zmizení spojila s útěkem tří mladíků z vězení, kteří se na jachtě mohli snažit uprchnout. Vyšetřovatelům se je už podařilo zadržet. „Vypadá to, že se při cestě mezi Grenadou a Svatým Vincentem cestujících zbavili,“ sdělil komisař Don McKenzie.

Tři uprchlí zločinci měli za sebou bohatou trestní minulost včetně krádeží a znásilnění. Nyní čelí i obvinění z vraždy. „Strach, láska - to všechno se nám motá hlavou,“ uvedl syn Nick Buro. „Jsme nesmírně vděční za úsilí orgánů Svatého Vincence a Grenady, včetně policejních oddělení a pobřežní stráže každé z těchto zemí, za koordinaci při vyšetřování a rychlé zadržení těchto nebezpečných subjektů. Byli k nám velmi vstřícní a nápomocní,“ řekl Hendry podle CNN.

Tagy: