Šokující útok na těhotnou ženu. Kamera zachytila brutální bití a převrácený kočár s dětmi

Australští policisté vyšetřují otřesný útok na těhotnou ženu s dětmi

Otřesný útok na těhotnou ženu v Austrálii

Austrálií zmítá úděsný případ násilí, kterého se dopustila teprve 15letá dívka. Útočnice podle záznamů z kamery přepadla na ulici těhotnou ženu s kočárkem, ve kterém byla dvě batolata. Dívka ženu brutálně zatáhla za vlasy, kvůli čemuž matka klopýtla a sama kočárek převrhla. Útočnice následně oběť zmlátila a okradla.

V pondělí došlo na předměstí australského Perthu k otřesnému případu násilí. Ulicí se tam proháněly na koloběžkách dvě mladé dívky, poblíž kterých právě procházela těhotná žena se dvěma batolaty v kočárku.

Když dívky ženu spatřily, jedné z nich zřejmě probleskla hlavou myšlenka na odporný zločin. Jedno z děvčat proto odložilo koloběžku a připlížilo se ke kráčející ženě zezadu. Následný incident zachytily kamery. O případu informoval list The Mirror.

Dívka surově chytila 37letou těhotnou ženu za vlasy a začala s ní cloumat. A to s takovou silou, že překvapená matka sebou začala zmítat, až převrhla vlastní kočárek. Ani po tom ale nebyl hrůzné agresi konec. 15letá útočnice ženu táhla po zemi a začala ji mlátit do hlavy.

Nakonec kriminálnice otřesenou matku okradla o kabelku a z místa činu utekla. Oběť ze zločinu vyvázla se zraněními.

Policisté 15letou dívku brzy dopadli. Video z incidentu navíc zveřejnili na internetu. Celá Austrálie se tak mohla podívat na záznam šokujícího útoku, který paralyzoval celou zemi. Případem se bude zabývat soud.

Tagy: