Putinova milenka Kabajevová otěhotněla. Z dítěte není prezident nadšený, tvrdí zdroj

Milenka Vladimira Putina Alina Kabajevová je podle ruského zpravodajského kanálu General SVR Telegram těhotná. Zdroj uvádí, že dítě nebylo plánované. Prezident má mít s bývalou olympijskou gymnastkou už čtyři potomky, k nim se však nikdy oficiálně nepřihlásil.

Vladimir Putin, který letos oslaví 70. narozeniny, by mohl mít další dítě. O tom, že je Kabajevová znovu těhotná, informoval ruský zpravodajský kanál General SVR Telegram.

Předpokládá se, že tento kanál vede někdejší kremelský zpravodajský důstojník. „Putin zjistil, že jeho milenka je opět těhotná – a podle všeho to nebylo plánované,“ sdělil zdroj, kterého citoval britský web The Sun. Novinu se měl ruský prezident dozvědět krátce před projevem k výročí konce druhé světové války na Rudém náměstí.

Na akci podle očitých svědků vypadal Putin sklesle a poněkud odtažitě, což zdroj dává částečně do souvislostí i s nově zjištěnou informací.

Putin má z předchozích vztahů přiznané dcery Mariu a Katerinu, se sportovkyní, které je 38 let, přivedl na svět další údajně už čtyři děti. Kabajevová se s nimi má skrývat na chatě ve Švýcarsku, kde podle webu Daily Mail v roce 2015 porodila svého prvního syna.

O utajovaném vztahu šéfa Kremlu promluvil pro Daily Mail zdroj blízký Kabajevové, který zná porodní asistentku, jež byla u jejích porodů. Zdravotnice se s Putinem zná prý více než třicet let. „Alinin vztah s Putinem existuje. Její děti – z toho dva synové – jsou děti Putina. Alina žádný jiný vztah neměla. To by pro ni bylo příliš nebezpečné,“ uvedl nejmenovaný zdroj.

Bývalá gymnastka je podle amerických představitelů nyní podezřelá z toho, že se podílela na ukrývání Putinova osobního majetku v zahraničí. Ačkoliv se zatím na sankční seznam kvůli ruské invazi na Ukrajině nedostala, může se tak stát v některém z příštích kol.

Tagy: