Marika Gombitová: Kvůli zdravotnímu stavu se nedostanu všude, kam bych chtěla. Jak tráví léto?

Královna slovenské populární hudby Marika Gombitová v rozhovoru pro CNN Prima NEWS prozradila, jak tráví léto a kam se chystá na dovolenou. Zároveň si povzdechla, že se vzhledem ke svému zdraví nedostane všude, kam by toužila. Promluvila také o své zvířecí rodince a životním stylu.

Jak trávíte prázdniny?
Léto budu trávit střídavě v Bratislavě a na mém milovaném východním Slovensku, odkud pocházím. Budu tam relaxovat v přírodě. Už se na to moc těším.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kam se poděla sexy zpěvačka Markéta Muchová ze skupiny Kroky Františka Janečka, po které muži šíleli? Jak dnes vypadá a co dělá?

Chystáte se někam na dovolenou?
Vzhledem k mému zdravotnímu stavu se nedostanu všude, kam bych toužila, ale miluji Itálii a ráda se tam vracím.

Marika Gombitová (67)
Slovenská zpěvačka je hudební ikonou. Během kariéry získala mnoho ocenění, například Zpěvačka století nebo Žena 21. století. Její píseň Vyznanie zvítězila v anketě Hit století. Prodalo se více než milion jejích alb. Od roku 1980, po vážné dopravní nehodě při návratu z koncertu v Brně, je doživotně upoutaná na invalidní vozík.

O vás je známo, že jste milovnicí zvířat. Kolik pejsků doma v současné době máte?
V současnosti mám doma tři psí mazlíčky: Bišonka Lásku, maltézáčka Majkyho a od loňského roku i fenku Bellku, kterou jsme našli opuštěnou na parkovišti a neměli jsme to srdce ji tam nechat. Všichni jsme si na sebe krásně zvykli a dnes tvoříme šťastnou a veselou partičku.

Jak se mezi sebou pejskové snáší?
I když jsem měla určité obavy, pejsci si na sebe krásně zvykli, dnes si už navzájem papají z misky a dovádějí spolu. Tehdy jsem nejšťastnější na světě.

Vypadáte stále báječně. Jak o sebe pečujete?
Děkuji za kompliment! Věřím, že skutečná krása vychází zevnitř. Moje pozitivní myšlení, víra a životní filozofie hrají velkou roli v tom, jak se cítím a jak vypadám. Velice ráda trávím čas v přírodě, kde nacházím klid a načerpám energii z čerstvého vzduchu a krásného prostředí. Důležitou roli hraje i životospráva: Dbám na vyváženou lehkou stravu, denně v rámci možností cvičím, což přispívá k mé fyzické a duševní pohodě. Navíc jsem obklopena láskou od mých nejbližších, což mi dodává vnitřní sílu a harmonii. Myslím, že právě tyto věci se odrážejí na mém vzhledu.

Po čtyřiadvaceti letech přicházíte s novým singlem. K písni Fantóm srdce jste napsala hudbu, o čem je?
Je jako většina mých písní, o lásce. Když mi Kamil Peteraj poslal text Fantóm srdce, měla jsem velkou radost, obsahuje totiž krásné poselství, které se snažím ve svých písničkách vždy prezentovat.

Proč jste s novou skladbou přišla až teď po tak dlouhé pauze?
Svým fanouškům jsem nové skladby slibovala už delší dobu. Proto jsem byla velmi ráda, že jak píseň Fantóm srdce, tak i moje druhá nová skladba Stúpanie, měly nejprve koncertní premiéru na lednových koncertech v pražské O2 Areně. Pozitivní odezvy a komentáře mých fanoušků na sociálních sítích mě pak motivovaly k tomu, abych připravila i studiové verze těchto skladeb.

K písni Fantóm srdce vznikl i videoklip. Co v něm fanoušci uvidí?
Myslím, že v novém videoklipu je velmi dobře ztvárněný příběh celé skladby. Spolupracovala jsem na něm s 3D animátorem Martinem Vierikem, který byl spolu s Filipem Krekáčem autorem projekcí na pražských koncertech v O2 Areně. Těším se, že videoklip dostal právě 3D podobu, takový jsem až dosud ve své kariéře neměla.

Jak vidíte svoji hudební budoucnost?
Ze všeho nejvíc si přeji, abych mohla být alespoň tak hudebně aktivní, jako tomu bylo v uplynulých měsících, aby mi to zdraví umožnilo. Ale nejbližší budoucnost bude patřit mé druhé nové skladbě – Stúpanie. Tu bych chtěla v létě nahrát ve studiu a pak ji následně na podzim odprezentovat v éteru.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Hvězda skupiny Elán Jožo Ráž  srazil cyklistu a z místa nehody ujel. Nezastavil jsem, protože si mě lidé rádi fotí, hájil se

Tagy: