Další tragédie na koncertě: Show Robbieho Williamse nepřežila sedmdesátiletá fanynka

Fanynka v důchodovém věku zemřela v nemocnici poté, co upadla na koncertu populárního zpěváka Robbieho Williamse v Sydney. Známý hudebník se ke smutné události prozatím nevyjádřil. K tragédii také před pár dny došlo při koncertě zpěvačky Taylor Swiftové. Mladá dívka utrpěla zástavu srdce v důsledku vysokých teplot v Brazílii.

Zhruba sedmdesátiletá fanynka britského muzikanta Robbieho Williamse minulý čtvrtek upadla na stadionu Allianz v Sydney během zahajovacího koncertu australského turné tak nešťastně, že se těžce zranila na hlavě a následně byla převezena do nemocnice.

ČTĚTE TAKÉ: Poslední fotky Zdeny Hadrbolcové. O Vánocích se procházela Prahou, pak šla na víno

„Záchranáři byli povoláni k seniorce minulý čtvrtek kolem půl jedenácté,“ cituje mluvčího záchranky Nového Jižního Walesu web Sky News. „Po ošetření ji v kritickém stavu převezli do nemocnice St Vincent’s Hospital,“ uvedl tiskový mluvčí. O pár dní později – v pondělí – oznámilo zdravotnické zařízení, že zemřela.

Podobně tragický konec mělo pro jednu z divaček i hudební vystoupení zpěvačky Taylor Swiftové. Na páteční akci v rámci turné Eras v brazilském Riu de Janeiru zkolabovala třiadvacetiletá Ana Clara Benevides Machadoová.

Kvůli vysokým teplotám, které tou dobou sužovaly Brazílii, se dívce udělalo špatně hned na začátku vystoupení. Jakmile došlo na druhou skladbu, Ana omdlela. Dívčini přátelé ji dostali ke stanovišti zdravotníků. Ti jí poskytli první pomoc a poté byla převezena do nemocnice. Bohužel mladá dívka nepřežila, přičemž brazilská média hovoří o tom, že příčinou jejího úmrtí byla zástava srdce.

Smrt fanynky Swiftovou velmi zarmoutila, a protože v Brazílii byla extrémní vedra, rozhodla se kvůli bezpečnosti všech přesunout svůj sobotní koncert.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřela oblíbená česká herečka Zdena Hadrbolcová

Tagy: