Heardová je hysterka, na skromnost nezemře, míní expertka. Co o herečce vypovídají gesta?

Herečka Amber Hardová u soudu

Pokračování soudu Heardové a Deppa

Amber Heardová a Johnny Depp vstupují do dalšího kola jednoho z nejsledovanějších soudních procesů posledních týdnů. A to pokračováním výpovědi Deppovy exmanželky, která projevila silné emoce. Co se dalo vyčíst z její tváře a gest, se redakce ShowTime zeptala odbornice na neverbální komunikaci Noemi Zárubové-Pfeffermannová.

Silná slova, gesta, pláč i lítost. Tak vypadalo první kolo výpovědi Amber Heardové v kauze psychického i fyzického násilí spojeného s bývalým manželem Johnnym Deppem. Podle odborníků před soudem herečka využívá i svůj profesním um.

„Jako vždy je hvězdou. Nevypadá, že zemře na skromnost a její emoční výrazy jsou naprosto jednoznačné. V lidském životě dáváme emoce na určité škále. Kilo smíchu, kilo smutku. Někdo má tu škálu malou a všechno se mu do ní vejde, kdežto herečka má škálu obrovskou,“ uvedla expertka.

Podotkla, že se „normálním smrtelníkům“ může zdát, že je Heardová v neustálém afektu. „Řekněme si upřímně, ona je hysterka, a tak její emoce mají velké grády, lidově řečeno,“ pokračovala. O čem přesně vypovídají hereččina gesta a mimika?

Depp odešel jako prezident

„Můžeme tam spatřit opovržení – úšklebek. Pak vidíme mimické tvary zlosti, kdy si představuje svého virtuálního nepřítele, partnera. Mnohdy má otevřená ústa, kdy by svého expartnera bývala i pokousala. A pak se tam objevuje lítost, ale ne nad ním nebo danou souvislostí, ale nad ní samou,“ pokračovala Zárubová.

Mnohé napověděl i samotný odchod od soudu. „Deppův odchod měl v sobě sílu muže, vítěze, i když v tuto chvíli nemůžeme předjímat výsledek jednání, odcházel jako americký prezident. Jeho expartnerka šla kradmo jako někdo, kdo se nechce příliš ukazovat,“ uzavřela.

Tagy: