Sledujte Partii s Václavem Klausem. Diskutují i Vildumetzová, Jakob, Ferjenčík a Netolický

Václav Klaus

PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ 21.5.2023

Co přináší vládní balíček? Pozvání do druhé části Partie Terezie Tománkové přijali bývalý prezident Václav Klaus, Jana Mračková Vildumetzová (ANO), Jan Jakob (TOP 09), Mikuláš Ferjenčík (Piráti) a Martin Netolický (ČSSD). Sledujte Partii v neděli 21. května od 11:00 na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Škrty, vyšší daně, osekané dotace i změny v DPH. Vláda představila konsolidační balíček a důchodovou reformu, kritikou na ně nešetří jak opozice, tak část expertů a veřejnosti. Kdo chystané změny zaplatí a jak ovlivní Green Deal? Nejen to v nedělní Partii řešili ministr životního prostředí Petr Hladík (KDU-ČSL) a bývalý šéf stejného resortu Richard Brabec (ANO).

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: V EU nejsme ten, kdo sedí v koutě. U Green Dealu jsme vyjednali maximum možného, říká Fiala

Následuje velká politická diskuze. Dočká se česká společnost změn ve vládním konsolidačním balíčku, nebo kabinet Petra Fialy (ODS) odborům a opozici neustoupí? A co balíček přinese? Pozvání do druhé hodiny pořadu přijali:

  • bývalý prezident Václav Klaus
  • poslankyně Jana Mračková Vildumetzová (ANO)
  • poslanec Jan Jakob (TOP 09)
  • hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD)
  • bývalý poslanec Mikuláš Ferjenčík (Piráti)

Sledujte nedělní Partii Terezie Tománkové 21. května od 11:00 na Primě a CNN Prima NEWS.

(Klíčovou bitvu argumentů mezi premiérem Petrem Fialou z ODS a šéfem hnutí ANO Andrejem Babišem si nenechte ujít 4. června od 11 hodin.)

Tagy: