Sledujte Hlavní zprávy: Inflace dál roste. Jak si poradit se zvyšujícími se náklady?

Spořicí účty nabízejí vyšší zhodnocení peněz než v minulosti

Také přemýšlíte, jak si poradit s rostoucími životními náklady? Někdo sahá do úspor, jiní šetří a snaží se uskromnit. Jaká pravidla doporučují odborníci? Nejen to se dozvíte v Hlavních zprávách.

Inflace se v červnu vyšplhala přes 17 % a poroste dál. Stále více lidí tak přemýšlí, jak si poradit se stále se zvyšujícími životními náklady. Podle odborníků je dobré držet se několika základních pravidel. Jaká to jsou?

Podle světových trhů by ceny potravin měly začít klesat, ekonomové ale kroutí hlavou. Ve zlevňování věří i ministr zemědělství Zdeněk Nekula (KDU-ČSL). Apel zdrcené matky – tvrdí, že jejího pětiletého syna zabilo helium z balonku a varuje ostatní.

Nejen to jsou témata Hlavních zpráv, které startují na CNN Prima NEWS a na Primě v 18:55.

Další středeční program CNN Prima NEWS:

Zprávy z regionů ve 20:20

Aktuální zprávy ze všech regionů České republiky. Události, zajímavé příběhy, témata vašeho kraje.

Zprávy ve 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

360° Soukromí politiků ve 21:20

Letní speciál pořadu 360° nabídne pohled na politiku s nadhledem. Co dělají politici v soukromí? Dotkla se jejich životů ekonomická krize? A jak se připravují na volby?

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Povídej ve 22:25

Pravdivé životní příběhy známých osobností bez obalu. To dobré, co je potkalo, ale i to, jaké nepřízni osudu musely čelit a jak se s tím vyrovnaly. Hlubokou zpověď sledujte v pořadu Povídej.

Tagy: