Sledujte předvolební superdebatu: Nejen střet Rakušana se Šlachtou. Jak vyvést ČR z krize?

Předvolební superdebata na CNN Prima NEWS

Předvolební superdebata (911)

V neděli 11. září od 21:00, tedy necelé dva týdny před komunálními volbami, se poprvé střetnou představitelé politických stran v první superdebatě na CNN Prima NEWS. Jak chtějí zlepšit kvalitu života lidí v Česku, které sužuje zdražování a energetická krize? Prostor dostanou šéfové vládních stran i lídři partají, které se nedostaly do Poslanecké sněmovny. Diváci u obrazovek budou moct o jejich výkonu v debatě navíc hlasovat.

První superdebaty na CNN Prima NEWS se účastní předsedové stran a hnutí, které mají po zprůměrování aktuálních průzkumů celorepublikově nižší volební preference. Přesto však půjde o výrazná jména.

Již tuto neděli tak slovo dostanou předsedové vládních stran i jejich rivalové, kteří se do Poslanecké sněmovny nedostali. Vystoupí ministr vnitra a šéf hnutí STAN Vít Rakušan, šéf resortu práce a sociálních věcí Marian Jurečka z KDU-ČSL či předsedkyně Poslanecké sněmovny a TOP 09 Markéta Pekarová Adamová. Proti vládní trojici se postaví předseda ČSSD Michal Šmarda, šéfka komunistů Kateřina Konečná i lídr hnutí Přísaha Robert Šlachta.

Superdebatu budou uvádět moderátoři CNN Prima NEWS Terezie Tománková a Petr Suchoň.

Diskutující politici budou během superdebaty odpovídat na otázky diváků v publiku. V něm se sejdou příznivci pozvaných stran a hnutí. Všichni politici dostanou vždy stejnou otázku, na kterou odpoví v časovém limitu.

Diváci u obrazovek zároveň opět budou mít možnost hlasovat pro politika, který v diskuzi předvede nejpřesvědčivější výkon. Hlasovat bude možné přes QR kód na obrazovce, web CNNPrima.cz a také prostřednictvím SMS zprávy.

Druhá debata se uskuteční v neděli 18. září a třetí s podtitulem Bitva o Prahu diváky CNN Prima NEWS přivítá ve středu 21. září ve 21:00. Bitvu o Prahu budou moderovat Michal Půr a Pavlína Wolfová.

Tagy: