Brutální útok policisty v Praze: Řádil jako smyslů zbavený. Dal pěstí pěti dívkám, líčí svědci

Opilý policista napadl před klubem dívku.

Agresivní opilý policista

Brutálnímu napadení mladé ženy opilým policistou v Praze předcházel konflikt uvnitř klubu, uvedl pro CNN Prima NEWS zaměstnanec podniku. Deník iDnes informoval, že muž měl zaútočit i na další čtyři dívky a ochranku. Jedna ze svědkyň uvedla pro web Blesk.cz, že pro napadení dívky nebyl důvod, prý mu nic neudělala.

„Přišel policista po plese, dole byl konflikt, kdy ho vyprovokovala nějaká děvčata,“ popsal pro CNN Prima NEWS zaměstnanec baru, jak celou situaci viděli jeho kolegové.

ČTĚTE TAKÉ: Další trest pro skauta Metelku. Odsouzený deviant stahoval dětské porno. Jsem naivní, kál se

Jedna z návštěvnic klubu pro deník iDnes upřesnila, že muž přišel už ve značně podroušeném stavu, navíc se prý jednalo o akci pro lesbičky. „Jako chlap tam moc nezapadal, vypadal spíš, jako by přišel na travesti show. Celkem ostře se tam s pár holkama pohádal,“ sdělila.

Muž tam podle ní měl navíc narazit na svoji bývalou přítelkyni, s níž měl též slovní potyčku. „Prostě zhrzená láska. Nějak neunesl, že tam přišel se svojí novou přítelkyní, byl tam za kašpara a ještě potkal svoji ex, která se mu vysmála,“ líčila svědkyně s tím, že muž poté začal být agresivní. „Najednou mu přeplo. Jako by dostal zatmění mysli. Vyběhl ven a tam začal rozdávat rány kolem sebe. Celkem napadl pět dívek, dostaly od něj pěstí, byl jako smyslů zbavený,“ uvedla svědkyně s tím, že tvrdou ránu vyfasoval i jeden z členů ochranky.

Krátce poté se zřejmě už odehrála brutální scéna, která je zaznamenána na videu. Muž klečí na dívce, mlátí ji pěstí a v jednu chvíli ji dokonce chytí za vlasy a vší silou odtáhne do vozovky. Při tom všem mu pomáhala i jeho přítelkyně, také policistka.

Co se odehrálo předtím, ještě stále není jasné, jedna z návštěvnic, která se ozvala deníku Blesk, však tvrdí, že chování policisty nikdo nechápal a napadená dívka mu nic neudělala.

Incidentem se už zabývá Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Chování kolegy odsoudili i policisté a zdůraznili, že takové chování rozhodně není běžné a pražský ředitel bude v dalším postupu nekompromisní.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Policie rozkryla případ ohlášené bitky dětí s noži v Praze. Škola posiluje prevenci

Tagy: