Téměř devadesátiletá zlodějka. Babička se sekyrou vloupala do zavřené restaurace

Poškozené dveře do restaurace

Překvapivý případ krádeže vloupáním čekal minulý pátek na ostravské strážníky. Za bílého dne se do zavřené restaurace vloupala sedmaosmdesátiletá žena. K vniknutí do objektu použila sekeru. Sháněla cigarety. O případu na svém webu informovala ostravská městská policie.

Ostravští strážníci zaznamenali zvukový alarm vycházející z jedné z restaurací v Ostravě-Zábřehu minulý pátek krátce po třinácté hodině odpoledne.  „Hlídka po příjezdu na místo zjistila, že objekt restaurace vykazuje známky násilného vniknutí do objektu. Hned u vstupní branky strážníci zaznamenali poškozené ocelové lanko zajišťující tuto branku,“ uvedla ostravská policie.

SENIORKA SE VLOUPALA SEKYROU DO RESTAURACE S netradičním případem krádeže vloupáním se v uplynulém týdnu setkali...

Posted by Městská policie Ostrava on Tuesday, October 27, 2020

Když strážníci dorazili na místo, všimli si rozbité výplně skleněných vstupních dveří, poškozeného kování a vypáčeného okna. Na parapetu pak našli položenou sekyru.

V samotném objektu se někdo pohyboval.  K jejich údivu posléze zevnitř vypáčeným oknem vylezla 87letá seniorka. Důvodem vloupání do restaurace mělo být podle samotné seniorky to, že uvnitř hledala cigarety.

Tagy: