Češi si užijí slunečnou neděli: Teploty vystoupají až na 23 °C, pak se začne ochlazovat

Velký horoskop na listopad pro všechna znamení zvěrokruhu

Poslední říjnová neděle bude velmi teplá, meteorologové předpovídají až 23 °C, pak se ale začne ochlazovat. Podle Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) v příštím týdnu nebudou chybět mlhy ani přeháňky.

neděli bude většinou polojasno. Očekávejte ale i mlhy, které se ojediněle udrží po celý den. „Nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi 12 až 8 °C, nejvyšší denní teploty 19 až 23 °C,“ předpovídá ČHMÚ na svém webu.

Pondělní by mělo být jasné až skoro jasné. Místy se objeví mlhy nebo ojediněle i mrholení. Nejnižší noční teploty klesnou k 11 až 7 °C. Nejvyšší denní teploty vyšplhají na 18 až 22 °C.

Také v úterý se na většině území objeví mlhy, jinak by mělo být jasno až polojasno. Později odpoledne a večer začne v Čechách přibývat oblačnosti. Ojediněle se tak objeví mrholení nebo slabý déšť.

„Nejnižší noční teploty se budou pohybovat kolem 11 až 7 °C, nejvyšší denní teploty pak mezi 12 až 16 °C, při zmenšené oblačnosti zejména na východě kolem 18 °C,“ avizují meteorologové.

Ve středu předpovídají oblačno až zataženo, chybět nebude slabý déšť nebo přeháňky. Ráno a dopoledne se také místy vyskytnou mlhy. „Nejnižší noční teploty klesnou k 10 až 6 °C. Nejvyšší denní teploty se dostanou na 13 až 17 °C,“ informuje ČHMÚ.

Čtvrtek pak bude polojasný, nejnižší noční teploty se dostanou na 6 až 2 °C. Nejvyšší denní teploty pak vyšplhají k 11 až 15 °C. Oblačno až zataženo by mělo být v dalších dnech, místy nebude chybět ani déšť.

Tagy: