Zpěvák Jaroš oplakává milovanou maminku. V 69 letech prohrála druhý boj s rakovinou

Oblíbený slovenský zpěvák Miro Jaroš prožívá nejtěžší období v životě. Jeho milovaná maminka Štefánia po letech boje podlehla rakovině, bylo jí 69 let. Smutnou zprávu slovenským médiím potvrdil sám zpěvák.

S rakovinou zpěvákova maminka už v minulosti bojovala, bulku na krku si nahmatala před takřka čtyřmi lety. „Hned jsem s tím šla k doktorovi, ten ale kroutil hlavou, že neví, co by to mohlo být,“ citoval její slova před lety web Pluska.sk. Vše následně mělo rychlý spád.

Štefánia podstoupila operaci, během níž odborníci provedli histologii nálezu. „Řekli mi, že jsem tam měla tři menší nádory a všechny byly zhoubné,“ sdělila. Podstoupila další dvě operace, před rokem se však zákeřná nemoc vrátila.

Jak pro web Nový Čas tehdy sdělil sám herec, stav jeho maminky byl velmi vážný. „Mámě se nemoc vrátila i s metastázemi a není to dobré. Lékaři nám sdělili, že tentokrát nelze operovat. Doporučili nám imunoterapii, na níž se nyní spoléháme. Zda zabere, se dozvíme za pár týdnů,“ popisoval Jaroš v červnu.

Naděje však nakonec vyhasla, na druhý boj s rakovinou neměla již Štefánia síly. Zemřela ve věku 69 let. Se svým nadaným synem měla podle slovenských médií velmi krásný vztah.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Pomozme bombarďákovi z Brna, prosí Švancara. Miliony pro Vilíka shání i další celebrity

Tagy:
zdraví operace Slovensko rakovina pomoc zpěvák celebrity Miro Jaroš nemoci a zdravotní potíže smrt a umírání společenská rubrika