Nejtvrdší rána pro boxerskou legendu. Syn Roye Jonese Jr. měl spáchat sebevraždu

Jeden z nejlepších boxerů historie a šampion čtyř váhových kategorií Roy Jones Jr. v sobotu přišel o svého syna DeAndreho. V příspěvku na sociální síti X oznámil, že spáchal sebevraždu. O neštěstí informoval web NBC News.

Dvaatřicetiletý DeAndre, který měl spáchat sebevraždu, byl jedním ze tří synů amerického boxerského šampiona Roye Jonese Jr. Ten na sociální síti X o tragédii informoval. „Můj syn si v sobotu vzal život. Jsem vděčný, že mi Bůh dovolil vrátit se v pátek večer domů a strávit s ním a mou rodinou jeho poslední chvíle,“ citoval sportovce zpravodajský web NBC News.

„Vím, že spousta lidí prožívá těžké chvíle, ale nic nestojí za to, abyste si vzali život. Bůh ho dává a ten by ho měl také brát,“ napsal dále. Nakonec poděkoval za podporu a přidal žádost o respektování soukromí, zatímco se bude se zbytkem rodiny vyrovnávat se ztrátou.

ČTĚTE TAKÉ: Oštěpař Veselý končí kariéru. Dvojnásobný olympijský medailista se rozloučí na mistrovství ČR

Pětapadesátiletý Jones Jr. má na svém kontě 76 zápasů, z nichž 66 vyhrál. Je považován za jednoho z nejlepších boxerů všech dob, tituly držel hned ve čtyřech váhových kategoriích od střední po těžkou. V roce 2020 se utkal s Mikem Tysonem v exhibičním zápasu, který skončil remízou. Naposledy se v oficiálním duelu představil loni v dubnu. Kromě boxu se také věnuje hudbě – vydal několik alb.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Rocková hvězda nebo prezident? Milei v Praze přirovnal politiku k fotbalu, sešel se s Pavlem

Tagy: