Pět členů jedné rodiny zemřelo při záchraně kočky ze studny. Další se v indické vesnici zranil

Studna

Pět členů jedné rodiny zemřelo při záchraně kočky

Pětice mužů z vesnice Wadki v indickém státě Maháráštra přišla v úterý o život při záchraně kočky ze studny, která údajně sloužila jako bioplynová jímka se zvířecími výkaly. Další navíc utrpěl zranění. Informuje o tom britský web Daily Mail. Mrtví podle místních médií pocházeli z jedné rodiny. Jaký osud stihl dotyčnou kočku, není známo.

V úterý kolem páté hodiny odpoledne spadla do studny ve vesnici Wadki v indickém státu Maháráštra kočka, která patřila rodině Kaleových, informuje britský deník Daily Mail. Skupinka šesti mužů neváhala a snažila se zvíře zachránit. Nejprve vlezl do studny jeden z nich, poté následovali další.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dejte nám ledvinu, ona zase naroste. Chudí vesničané v Nepálu naletěli překupníkům s orgány

Pět mužů ale nakonec zůstalo ve studni uvězněno a záchranáři už jim nedokázali pomoci. Oběti byly identifikovány jako Manik Kale, 65 let, jeho syn Sandeep, 36 let, Anil Kale, 53 let, Anilův syn Bablu, 28 let, a Babasaheb Gaikwad, 36 let.

„Záchranný tým nalezl mrtvá těla pěti ze šesti lidí, kteří jeden po druhém skočili do opuštěné studny s uloženým zvířecím odpadem, když se pokoušeli zachránit kočku. Po sestupu pěti členů rodiny Kaleových do jímky se k záchranné misi připojila šestá osoba, která jako zázrakem přežila,“ popsal Dhananjay Jadhav, policejní důstojník stanice Nevasa v Ahmednagaru. Dodal, že šestý muž se během záchranné akce zranil, byl vytažen a převezen do nemocnice k ošetření.

Jediný přeživší byl identifikován jako 35letý Vijay Manik Kale, rovněž člen rodiny, která při tragické nehodě zemřela. Po ošetření ve státní nemocnici je údajně ve stabilizovaném stavu.

Úřady mají podezření, že skupina pěti lidí upadla do bezvědomí v důsledku jedovatých plynů vycházejících ze zvířecích odpadů, které byly ve studni. Podle deníku Times of India bylo jedno tělo z toxického odpadu vytaženo v úterý večer kolem jedenácté hodiny, zbývající čtyři těla následovala během následující hodiny a půl. Úředníci uvedli, že k odstranění odpadu byla použita dvě velká čerpadla městské společnosti Ahmednagar Municipal Corporation, aby bylo možné dostat se k obětem. Na místě bylo připraveno také pět sanitek. Policie uvedla, že nyní probíhá vyšetřování.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Hororový konec cesty kolem světa. Pár v Indii brutálně napadla skupinka mužů, ženu znásilnili

Tagy: