Mezi hasiči v Trutnově vyhasl mladý život. Zemřel jejich 11letý člen

Sbor dobrovolných hasičů Trutnov zveřejnil smutnou zprávu o úmrtí teprve jedenáctiletého člena družstva kroužku mladých hasičů. Poslední rozloučení s chlapcem proběhlo 22. října v úzkém rodinném kruhu.

„Navždy nás opustil člen družstva kroužku mladých hasičů našeho sboru. Vyhasla tak jedna z budoucích nadějí naší velké hasičské rodiny. Upřímnou soustrast,“ stojí v příspěvku sdružení dobrovolných hasičů Trutnov.

Chlapec zemřel 20. října, dva dny poté proběhlo poslední rozloučení v úzkém rodinném kruhu.

Statečná hasička podlehla zákeřné nemoci

Je to jen pár dní, kdy zemřela členka sboru dobrovolných hasičů z jihomoravských Prušánek Dagmar Křiváková, podlehla zákeřné nemoci v pouhých 35 letech. Její přátelé a obec vyhlásili pro manžela a dvě její dcery — sedmiletou Lucii a roční Sofii — veřejnou sbírku.

Její muž, výjezdový hasič JSDH Prušánky, teď musí opustit zaměstnání kuchaře a nastoupit na mateřskou za zesnulou. „Nebude to mít lehké. Pomáhal, když mohl, teď potřebuje pomoc sám,“ dodali přátelé. Z tohoto důvodu SDH Prušánky spolu s obcí Prušánky zřídilo veřejnou sbírku a založilo transparentní účet pod názvem VÝPOMOC RODINĚ KŘIVÁKOVÝCH Z PRUŠÁNEK.

Tagy:
nemoc hasiči chlapec Trutnov úmrtí Královéhradecký kraj Prušánky Sdružení dobrovolných hasičů sbor dobrovolných hasičů Prušánka