Drama v Pardubicích: Chlapci se zasekla holínka do eskalátoru, otec pohotově zareagoval

Čtvrteční návštěva obchodního centra v Pardubicích se proměnila v pořádné drama. Malému chlapci se totiž zasekla holínka do jezdících schodů. Pohotový tatínek vytáhl nůž, botu rozřízl a nožičku vyprostil.

Šlo o vteřiny. Mohutné jezdící schody by mohly nohu malého chlapce rozdrtit. Řešením bylo holínku rozříznout, což se otci dítěte také podařilo. Pohotový tatínek se nebál zasáhnout a jen díky tomu nožička malého chlapce vyvázla bez většího zranění.

O incidentu informoval Hasičský záchranný sbor Pardubického kraje na svém Facebooku. „My už jsme po příjezdu nohu chlapci jen prohlédli a chladili až do příjezdu zdravotnické záchranné služby,“ uvedl k zásahu velitel Petr Hruban. Pardubičtí záchranáři si tak protentokrát mohli oddychnout.

Ačkoliv jde o velmi ojedinělou nehodu, uživatelé Facebooku pod příspěvkem vzkazují: „Každý správný muž má u sebe nůž.“ A inspirují se i ženy, maminky. „Odteď nosím v kabelce také nůž. Jen tedy než bych ho vyhrábla z kabelky... uff, ještě že to tatínek tak dokonale zvládl,“ píše jedna z maminek.

Tohle bylo o fous. Malému chlapci se ve čtvrtek 5. srpna ve večerních hodinách v jednom obchodním centru v Pardubicích...

Posted by HZS Pardubického kraje on Thursday, August 5, 2021

Tagy:
nehoda Pardubice hasiči Facebook chlapec Pardubický kraj Hasičský záchranný sbor obchodní centrum eskalátory schody holínky tatínek dramatická forma