Muže zamkli kvůli krádeži v obchodě, začal ho ničit. Zpacifikovali ho až policisté

Muž v FL

Agresivní 37letý muž se v jednom ze supermarketů ve Františkových lázních podle obsluhy pokusil o krádež. Zaměstnanci pobočky proto uzavřeli východ, aby neutekl do příjezdu policie. Muž ale začal demolovat prodejnu a tvrdil, že nic neukradl. Případem se zabývají policisté.

Nervy na uzdě neudržel 37letý muž ve Františkových Lázních. Podle obsluhy jednoho z tamních supermarketů měl v pondělí odpoledne v prodejně krást. Prodavačky proto zamkly dveře a muže chtěly na místě udržet do příjezdu policie. To se mu ale nelíbilo.

Obsluhu prodejny naopak osočil z toho, že ho okradla ona, a začal demolovat vybavení prodejny. Uklidnil se až ve chvíli, kdy do supermarketu přišli policisté. Ti už muže obvinili z krádeže a poškození cizí věci, podali také návrh na vzetí muže do vazby. Za krádež v nouzovém stavu teď muži hrozí až osmiletý trest.

Obvodní oddělení Františkových Lázní Policie ČR na dotaz CNN Prima NEWS nechtělo sdělit bližší informace. Video z celého incidentu se objevilo na sociálních sítích. Natočil ho zřejmě jeden z pracovníků supermarketu.

Upozorňujeme, že video obsahuje vulgární výrazy.

Františkovy Lázně

Posted by Václav Pošvář on Sunday, October 25, 2020

Zaměstnance supermarketu lidé na sociálních sítích obdivují. „Docela odvážná paní. Příště to může být úplně jinak. Kudla v zádech nebo přinejlepším přetáhnutá stojanem,“ napsal pod video jeden z uživatelů. „Ta paní má větší k*ule, než já kdy budu mít,“ velebil odvahu jedné z prodavaček další komentující.

Lidé však kritizují zásah místní ochranky. „Respekt slečně nebo paní, která se nebála a snažila se nějak zasahovat. Výsměch chlapíkovi, který tam dělá ostrahu,“ uvedl jiný uživatel. Další jsou překvapení, že je možné i v běžném chodu prodejnu zavřít. „To mě jako můžou uzavřít v obchodě s takovým člověkem? Kdyby mě tam zavřeli s dětmi a nemohla bych odejít, tak budu pěkně nas**ná. Vůbec jsem nevěděla, že to jde, a docela mě to děsí,“ má obavu další žena.

Příspěvek má téměř dva tisíce sdílení.

Tagy: