Harrymu a Meghan hrozí na Oscarech ponížení. Už nejsou nedotknutelní, vysvětlil expert

Princ Harry a vévodkyně Meghan už nejsou nedotknutelným párem a hrozí jim, že si z nich budou celebrity utahovat dokonce i na předávání Oscarů. Způsobila to epizoda legendárního seriálu Městečko South Park, jehož tvůrci se do kontroverzní dvojice obuli a připravili půdu pro další vtípky, předpovídá marketingový expert Matt Yanofsky pro britský web The Mirror.

V noci na pondělí se budou v USA udílet slavné filmové ceny Oscar. Slavnostního večera se možná zúčastní i princ Harry společně s vévodkyní Meghan, o kterých byl loni natočen dokument Harry & Meghan.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Výhra Harryho a Meghan. Královská rodina potvrdila spekulace a upravila nástupnictví

Marketingový expert Matt Yanofsky se ale domnívá, že Oscaři mohou být pro slavnou dvojici paradoxně hořkou pilulkou. Ať už Harry s Meghan na slavnostní večer dorazí, nebo nikoli, sál si z nich podle Yanofského může utahovat. Což by pro dvojici pochopitelně znamenalo velké ponížení.

Odborník na marketingovou komunikaci tak usuzuje z toho, že do štiplavé a humorné kritiky se už pustili tvůrci seriálu Městečko South Park. Yanofsky se domnívá, že z čeho si jednou udělají legraci v South Parku, z toho si mohou dělat legraci už úplně všichni.

Už nejsou nedotknutelní

„Městečko South Park je pořad, který je hluboce zakořeněný v naší popkultuře. Nikdo ho neruší. A v minulosti se už několikrát stalo, že se tam řeklo něco, co si všichni myslí, ale bojí se ventilovat,“ sdělil expert pro The Mirror. „Díky satiře této dvojice dali lidem povolení konečně říkat to, co si o Meghan a Harrym skutečně myslí. Pro Američany už nejsou nedotknutelní,“ doplnil.

Slavná šlechtická dvojice, která se rozkmotřila s Buckinghamským palácem, je v zájmu médií dlouhodobě. Jejich dokument Harry & Meghan mnohé překvapil. Všechny pak ale naprosto šokovala autobiografická kniha Spare, kterou sepsal princ Harry.

Ten v ní prozradil řadu štiplavých informací ze svého života. Přiznal se k užívání drog, zabíjení tálibánců a několikrát si rýpl i do členů královské rodiny.

Tagy: