Hrůzný útok v Šale: Tři lidé zemřeli, dva utrpěli zranění. Útočník vyskočil z okna

Policie Slovensko

Tragédie v Šale

Po útoku v bytovém domě ve slovenské Šale jsou tři lidé mrtví a dva zranění, uvádí agentura TASR, podle níž měl poté agresor vyskočit z okna. Operační středisko záchranné zdravotní služby SR prostřednictvím sociální sítě po útoku zatím potvrdilo dvě úmrtí.

„Operační středisko záchranné zdravotní služby Slovenské republiky vyslalo na základě volání na tísňovou linku 155 tři sanitky do bytového domu v Šale,“ napsali záchranáři na sociální síti s tím, že u dvou osob na místě mohli jen konstatovat smrt. „Dvě další osoby byly po prvotním ošetření transportovány do nemocnic s bodnými poraněními hrudníku,“ doplnili.

ČTĚTE TAKÉ: Myslivce, který měl omylem zastřelit rybáře, policie propustila. Čeká se na znalecké posudky

K útoku mělo podle informací agentury TASR dojít v pondělí krátce po páté hodině ranní. Pachatel měl zaútočit nožem a poté vyskočit z okna.

„Na místě momentálně probíhá obhlídka místa činu, vykonávají se neodkladné procesní úkony, proto není možné v tuto chvíli poskytnout bližší informace,“ napsala slovenská policie Nitranského kraje na svém facebookovém profilu.

Podle zjištění portálu tvnoviny.sk je pachatelem 23letý muž, který měl nožem zaútočit na svoji rodinu –⁠ matku, otce a bratra. Rodiče měli skončit s bodnými zraněními hrudníku v nemocnici, zatímco bratr na místě zraněním podlehl. Podle webu měl zemřít i útočník po skoku z okna bytu ve čtvrtém poschodí v ulici Hollého.

Tagy: