Nechali ho, ať si klidně zmrzne v kotci. Dnes Zlatan hledá nový domov

Zlatánek

Prima Mazlíček: Inzerce 3. díl

Organizace Psí štěstí je tým dobrovolníků, kterým není lhostejný osud psích duší a v rámci dočasných péčí se jim snaží pomoci najít nové domovy. Mezi jednoho ze svěřenců patří i Zlatan, kterého jste viděli v našem pořadu Prima Mazlíček a jenž hledá domov.

Dnešní inzerce patří Zlatanovi

Jak už jeho jméno napovídá, je to moc hodný pejsek, ale neměl v životě štěstí. Jeho majitel ho nechal opuštěného mrznout v kotci. A ve spolupráci s policií Úvaly se dostal do organizace Psí štěstí, ke své dočaskářce. Byl plný červů, nachlazený a hlavně velmi nešťastný.

Jsou na něm vidět životní útrapy, kterými si musel projít. Bojí se rychlých pohybů, což svědčí o bití, kterému napovídají i jeho jizvy na tváři.

Všichni chceme, aby zažil ještě nějakou radost ze života s milující rodinou, páníčkem či páníčkou.

Vzhledem k jeho zkušenostem ho nedoporučujeme k malým dětem, které by na něho byly moc hrr. Fenky mu nevadí, ale větší psy nemusí.

Zlatan by byl ideální do bytu, protože ze zahrady utíká a je potřeba ho mít pod dohledem na vodítku. Jako každý zachráněný pes je nejlepší venčit jej na takzvaném dvojím jištění, což jsou kšíry a obojek, aby byla jistota, že se z obojku nevyvlíkne, když se něčeho zalekne. Jinak je to sedmiletý mazel, který je své nynější dočaskářce stále v patách a určitě to tak bude i u adoptivní rodiny.

Další psi, kterým hledá Psí štěstí domovy, naleznete ZDE.

Zlatan našel nový domov!

Tagy: